Ontspanning is weer op voorraad!

Aloë Vera, de perfecte after sun!

04-07-2023

Wat hebben we al een aantal heerlijke zomerse dagen achter de rug en we weten zeker dat het nog niet op is! Wat is het heerlijk genieten met die zon!
De zon is ontzettend goed voor uw huid, voor de opname van Vitamine D, maar vergeet niet te smeren! En als u dan smeert, let goed op dat u een natuurlijk middel gebruikt. Chemische zonnebrandolies en crèmes kunnen stoffen bevatten die het hormonale systeem beïnvloeden en ontregelen. Daarnaast maken ze de opname van vitamine D via de huid onmogelijk, dus laat u goed informeren!

Oeps!

Maar dan…… u heeft even niet goed opgelet of het was zo heerlijk genieten in het warme zonnetje dat u per ongeluk in slaap bent gedoezeld….. het is dan toch gebeurd: die akelige verbranding.

Gelukkig zijn daar ook weer uitstekende middelen voor te vinden! Ook hierin geldt: laat u goed informeren over het product en de ingrediënten. Vergis u niet in wat een bepaald middel voor effect kan hebben op de huid en op de gezondheid.

Hydrateren!

Langdurige blootstelling aan de warmte van de zon en uv-straling kan de huid uitdrogen, wat op den duur kan leiden tot vroegtijdige tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes. Daarom is het essentieel om de huid voldoende gehydrateerd te houden.

Een effectieve aftersun bevat hydraterende bestanddelen, zoals glycerine of hyaluronzuur, die helpen om het vochtgehalte van de huid te herstellen. Door de huid goed gehydrateerd te houden, vermindert u ook de kans op vervellen en behoud u langer uw bruine teint.

De perfecte after sun!

Aloë vera en aftersun worden vaak in één adem genoemd omdat aloë vera een effectieve natuurlijke remedie is voor lichte verbranding. De dikke en stekelige bladeren van deze tropische plant bevatten een gel die al eeuwenlang gebruikt wordt om de beschadigde huid te verzachten, een traditie die teruggaat tot het oude Egypte.

Aloë vera staat bekend om haar eigenschappen die ontstekingen verminderen en de huid kalmeren. Bovendien heeft het een diepe hydraterende werking. Als u op zoek bent naar een natuurlijke after sun, zult u niet snel een betere optie vinden dan pure aloë vera.

Een hoge concentratie pure aloë vera-gel (97,5%) heeft het vermogen om roodheid te verminderen en de huid te kalmeren na blootstelling aan UV-licht. In een onderzoek werden stukjes huid die waren blootgesteld aan straling gedurende twee dagen behandeld met aloë vera-gel, terwijl andere stukjes huid onbehandeld bleven. Het behandelde stukje huid vertoonde aanzienlijk minder roodheid dan het onbehandelde stukje. Hieruit kunnen we concluderen dat aloë vera effectief is in het kalmeren van de huid die beschadigd is door de zon.

Aloë Derma Jelly

Een aantal toepassingen van de Aloë Derma Jelly van Pure Life:

  • het is een perfecte aftersun: leg de fles in de koelkast voor een heerlijk verkoelend effect. De warmte wordt als het ware uit de huid getrokken!
  • heeft u uzelf verbrand, smeer dan direct een laagje gel op de brandwond
  • smeer wat gel op insectenbeten en het verzacht de jeuk
  • gebruik het als verzachting na het scheren of waxen
  • De gel is ook goed om schaafwondjes, die niet open zijn, te verzorgen
  • het geeft een heerlijk gevoel van verlichting op voetblaren

100% natuurlijke producten

Onze Bestsellers

Wat onze klanten zeggen

Propolis zalf (2)

"Ik smeer Propolis zalf soms op mijn voeten en tenen, want het helpt bij mij tegen mijn hamertenen en daarna voel ik minder pijn."
mevr. H. uit Sliedrecht

Magnesium Ultra capsules

"Ik neem magnesium in voor spierontspanning."
mevr. H. uit Sliedrecht

Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur

"Ik ben inmiddels 82 en ik gebruik Glucosamine van Pure Life al 10 jaar. Na gebruik van dit supplement vermindert het gekraak in mijn knieën en het droeg mijns inziens indertijd positief bij na een operatie aan mijn voeten."
Mevr. H. uit Sliedrecht

Aloë Vera sap

"De ervaring van mijn dochter is dat Aloë Vera sap een positieve invloed heeft op haar spijsvertering."
anoniem

Aloë Derma Jelly

"De Aloë Derma Jelly gebruik ik al heel veel jaren en dit werkte vroeger bijvoorbeeld goed bij mijn kinderen bij bulten door het vallen, maar mijn ervaring is ook dat het goed werkt bij verstuikingen of verbranding."    
H.J.vd.B.

jeukplekjes & brandplekjes

"Ik heb zeer goede ervaringen met de Aloë Derma Jelly van Pure life! Als ik de gekoelde gel smeer op muggenplekjes, wespensteken of brandplekjes, kalmeert de plek en voel ik de jeuk of de pijn verdwijnen."
Wil van der Lee

Vitamine C 1500

"De Vitamine C van Pure Life is voor mij echt onmisbaar. Ik neem het standaard elke dag in en ik ervaar een verhoging van mijn algehele weerstand."  
anoniem

Aloë Derma Jelly (2)

"De Aloë Derma Jelly werkt bij mij fantastisch! Ik leg het altijd in de koelkast en gebruik het tegen eczeem, bij verbranding en bij jeuk. Ik merk dat het snel in trekt en dat het niet af geeft. Ik vind dat het niet stinkt en het voelt niet vettig aan."    
anoniem

Propolis

"Propolis is al tientallen jaren standaard bij ons in huis. Vroeger al legde mijn vader de tabletten klaar bij het ontbijt. Tegenwoordig gebruiken we de capsules en soms ook de vloeibare vorm op waterbasis. Voor zowel onze familie als onze dieren wordt propolis ingezet. Ik zou me geen raad weten zonder dit wonder van de natuur."
Yolanda Bes

Propolis Polyfenol Forte capsules

"Ik heb veel baat bij propolis. Ik gebruik het als ik last krijg van verkoudheid, en ook wel bij ontstekingen."      
H.J.v.d.B

Pure Life producten

"Ik verkoop zelf producten van Pure Life door aan anderen binnen ons dorp. De Magnesium ultra capsules springt er echt uit, deze wordt veel gevraagd."    
Lies Weststrate

Glucosamine

"Ik ben nu 89 jaar en heb al jaren plezier van het gebruik van Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur." - Anne G.  

Bloedvaten

"Op een gegeven moment, bij de beoordeling van een borst-thermogram, werd zichtbaar dat mijn halsslagaders bijna helemaal waren dicht geslibd. Ik ben toen meteen met een kuur van het supplement Bloedvaten gestart. Na 3 maanden bleek, bij de herhalings-thermogram, dat mijn halsslagaders weer open waren. Voor mij doet dit supplement meer dan een multivitamine. Momenteel gebruik ik nog altijd de onderhoudsdosering."
G. Caneel

Propolis zalf

“Ik ben verbaasd over de krachtige werking van de propolis zalf. Na 2 dagen smeren had ik geen pijn meer van mijn wintertenen en een week later zagen mijn voeten er weer gezond uit!”
Chris van Bruchem