Ontspanning is weer op voorraad!
Aloë Vera, de perfecte after sun!
04-07-2023
Wat hebben we al een aantal heerlijke zomerse dagen achter de rug en we weten zeker dat het nog niet op is! Wat is het heerlijk genieten met die zon!De zon is ontzettend goed voor uw huid, voor de opname van Vitamine D, maar vergeet niet te smeren! En als u dan smeert, let goed op dat u een natuurlijk […]
Lees meer
Hans Bergsma bij Pure Life
16-06-2023
Bericht van Hans Bergsma, 6-6-2023 Mijn naam is Hans Bergsma van voormalige Praktijk Bergsma. Martijn den Besten, de huidige eigenaar van Pure Life, nam contact op. Hij wilde kennismaken, omdat hij had vernomen dat ik de oprichter ben van de ondernemingen Pro Naturae en Vinco, die voorlopers waren van Pure Life. Mijn insteek was altijd kennis delen over de mogelijkheden […]
Lees meer
Eeuwenoud en goedkoop medicijn Radbout UMC
01-06-2023
Radboud UMC en de Sint Maartenskliniek bevestigen kracht van de natuur. Uit onderzoek blijkt mogelijk effect bij eeuwenoud natuurmiddel.
Lees meer
Magnesium is Supplement van het Jaar 2023
10-05-2023
In 2023 is Magnesium uitgeroepen tot supplement van het jaar. Vitamine D en Omega-3 zijn respectievelijk tweede en derde geworden.
Lees meer
Nieuwe eigenaar voor Pure Life
10-05-2023
In 2023 heeft Pure Life een nieuwe eigenaar gelezen. Maak kennis met Den Besten en lees meer over zijn plannen.
Lees meer
Tips voor een betere nachtrust
10-05-2023
en goede nachtrust is net zo belangrijk als regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet. Onderzoek toont aan dat slecht slapen een direct negatief effect heeft op je hormonen, sportprestaties en hersenfunctie.
Lees meer
5 tekenen dat je een vitaminetekort hebt
25-04-2023
Wanneer je niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt, dan zie je dat terug aan je lichaam. Wij schrijven over 5 belangrijke dingen waaraan je dat kunt zien.
Lees meer
De bijen sterven bij bosjes
11-05-2013
Het gaat niet goed met de bijen. Wij schreven al in 2013 over de toekomst van onze bijen. We beseffen niet hoe belangrijk bijen zijn voor Nederland.
Lees meer
100% natuurlijke producten

Onze Bestsellers

Wat onze klanten zeggen

Propolis zalf (2)

"Ik smeer Propolis zalf soms op mijn voeten en tenen, want het helpt bij mij tegen mijn hamertenen en daarna voel ik minder pijn."
mevr. H. uit Sliedrecht

Magnesium Ultra capsules

"Ik neem magnesium in voor spierontspanning."
mevr. H. uit Sliedrecht

Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur

"Ik ben inmiddels 82 en ik gebruik Glucosamine van Pure Life al 10 jaar. Na gebruik van dit supplement vermindert het gekraak in mijn knieën en het droeg mijns inziens indertijd positief bij na een operatie aan mijn voeten."
Mevr. H. uit Sliedrecht

Aloë Vera sap

"De ervaring van mijn dochter is dat Aloë Vera sap een positieve invloed heeft op haar spijsvertering."
anoniem

Aloë Derma Jelly

"De Aloë Derma Jelly gebruik ik al heel veel jaren en dit werkte vroeger bijvoorbeeld goed bij mijn kinderen bij bulten door het vallen, maar mijn ervaring is ook dat het goed werkt bij verstuikingen of verbranding."    
H.J.vd.B.

jeukplekjes & brandplekjes

"Ik heb zeer goede ervaringen met de Aloë Derma Jelly van Pure life! Als ik de gekoelde gel smeer op muggenplekjes, wespensteken of brandplekjes, kalmeert de plek en voel ik de jeuk of de pijn verdwijnen."
Wil van der Lee

Vitamine C 1500

"De Vitamine C van Pure Life is voor mij echt onmisbaar. Ik neem het standaard elke dag in en ik ervaar een verhoging van mijn algehele weerstand."  
anoniem

Aloë Derma Jelly (2)

"De Aloë Derma Jelly werkt bij mij fantastisch! Ik leg het altijd in de koelkast en gebruik het tegen eczeem, bij verbranding en bij jeuk. Ik merk dat het snel in trekt en dat het niet af geeft. Ik vind dat het niet stinkt en het voelt niet vettig aan."    
anoniem

Propolis

"Propolis is al tientallen jaren standaard bij ons in huis. Vroeger al legde mijn vader de tabletten klaar bij het ontbijt. Tegenwoordig gebruiken we de capsules en soms ook de vloeibare vorm op waterbasis. Voor zowel onze familie als onze dieren wordt propolis ingezet. Ik zou me geen raad weten zonder dit wonder van de natuur."
Yolanda Bes

Propolis Polyfenol Forte capsules

"Ik heb veel baat bij propolis. Ik gebruik het als ik last krijg van verkoudheid, en ook wel bij ontstekingen."      
H.J.v.d.B

Pure Life producten

"Ik verkoop zelf producten van Pure Life door aan anderen binnen ons dorp. De Magnesium ultra capsules springt er echt uit, deze wordt veel gevraagd."    
Lies Weststrate

Glucosamine

"Ik ben nu 89 jaar en heb al jaren plezier van het gebruik van Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur." - Anne G.  

Bloedvaten

"Op een gegeven moment, bij de beoordeling van een borst-thermogram, werd zichtbaar dat mijn halsslagaders bijna helemaal waren dicht geslibd. Ik ben toen meteen met een kuur van het supplement Bloedvaten gestart. Na 3 maanden bleek, bij de herhalings-thermogram, dat mijn halsslagaders weer open waren. Voor mij doet dit supplement meer dan een multivitamine. Momenteel gebruik ik nog altijd de onderhoudsdosering."
G. Caneel

Propolis zalf

“Ik ben verbaasd over de krachtige werking van de propolis zalf. Na 2 dagen smeren had ik geen pijn meer van mijn wintertenen en een week later zagen mijn voeten er weer gezond uit!”
Chris van Bruchem