Ontspanning is weer op voorraad!

Hans Bergsma bij Pure Life

16-06-2023
Bericht van Hans Bergsma, 6-6-2023

Mijn naam is Hans Bergsma van voormalige Praktijk Bergsma. Martijn den Besten, de huidige eigenaar van Pure Life, nam contact op. Hij wilde kennismaken, omdat hij had vernomen dat ik de oprichter ben van de ondernemingen Pro Naturae en Vinco, die voorlopers waren van Pure Life.

Mijn insteek was altijd kennis delen over de mogelijkheden van ons lichaam, om met voedingssupplementen, ons welzijn te verbeteren. In dat kader heb ik veel lezingen en cursussen gegeven. Velen van u werden ‘adviseurs’ en bekwaam om advies te geven. Het was een prachtige tijd, omdat er een enthousiaste groep mensen bij elkaar was gebracht, die het fijn vonden hun naasten te helpen.

Mijn insteek was altijd kennis delen over de mogelijkheden van ons lichaam, om met voedingssupplementen, ons welzijn te verbeteren. In dat kader heb ik veel lezingen en cursussen gegeven. Velen van u werden ‘adviseurs’ en bekwaam om advies te geven. Het was een prachtige tijd, omdat er een enthousiaste groep mensen bij elkaar was gebracht, die het fijn vonden hun naasten te helpen.

Propolis, Bijenpollen, Co Enzym Q10 en veel andere supplementen veroverde steeds meer terrein vanwege de goede ervaringen. Het bezoek aan Pure Life en de ontmoeting met Martijn en Suvarna, één van de medewerkers, was uitermate prettig. Het lijkt erop dat er weer enthousiasme is bij de medewerkers van Pure Life.

Het is ingewikkeld de aspecten van de natuurlijke hulpmiddelen te doorgronden. De wijze waarop Suvarna Sanches mensen die belden te woord stond, was harverwarmend. De adviezen waren vriendelijk, maar ook ter zake dienend. Toch beseft zij dat er nog veel is te leren en we hebben afgesproken dat zij altijd contact met mij mag opnemen met vragen en ter ondersteuning.

De afgelopen 20 jaar woonden wij grotendeels op Sint Maarten. Nu zullen mijn vrouw Marian en ik meestal in Nederland verblijven. Op die manier is het mogelijk ondersteuning te geven aan Pure Life, vooral via Suvarna, die hart heeft voor de medemens en de natuur. Hoewel ik geen uitgebreide praktijk meer heb, probeer ik nog wel mensen bij te staan en op de goede weg te helpen. De beginnende samenwerking met Pure Life is veelbelovend.

Met hartelijke groeten,
Hans Bergsma

100% natuurlijke producten

Onze Bestsellers

Wat onze klanten zeggen

Propolis zalf (2)

"Ik smeer Propolis zalf soms op mijn voeten en tenen, want het helpt bij mij tegen mijn hamertenen en daarna voel ik minder pijn."
mevr. H. uit Sliedrecht

Magnesium Ultra capsules

"Ik neem magnesium in voor spierontspanning."
mevr. H. uit Sliedrecht

Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur

"Ik ben inmiddels 82 en ik gebruik Glucosamine van Pure Life al 10 jaar. Na gebruik van dit supplement vermindert het gekraak in mijn knieën en het droeg mijns inziens indertijd positief bij na een operatie aan mijn voeten."
Mevr. H. uit Sliedrecht

Aloë Vera sap

"De ervaring van mijn dochter is dat Aloë Vera sap een positieve invloed heeft op haar spijsvertering."
anoniem

Aloë Derma Jelly

"De Aloë Derma Jelly gebruik ik al heel veel jaren en dit werkte vroeger bijvoorbeeld goed bij mijn kinderen bij bulten door het vallen, maar mijn ervaring is ook dat het goed werkt bij verstuikingen of verbranding."    
H.J.vd.B.

jeukplekjes & brandplekjes

"Ik heb zeer goede ervaringen met de Aloë Derma Jelly van Pure life! Als ik de gekoelde gel smeer op muggenplekjes, wespensteken of brandplekjes, kalmeert de plek en voel ik de jeuk of de pijn verdwijnen."
Wil van der Lee

Vitamine C 1500

"De Vitamine C van Pure Life is voor mij echt onmisbaar. Ik neem het standaard elke dag in en ik ervaar een verhoging van mijn algehele weerstand."  
anoniem

Aloë Derma Jelly (2)

"De Aloë Derma Jelly werkt bij mij fantastisch! Ik leg het altijd in de koelkast en gebruik het tegen eczeem, bij verbranding en bij jeuk. Ik merk dat het snel in trekt en dat het niet af geeft. Ik vind dat het niet stinkt en het voelt niet vettig aan."    
anoniem

Propolis

"Propolis is al tientallen jaren standaard bij ons in huis. Vroeger al legde mijn vader de tabletten klaar bij het ontbijt. Tegenwoordig gebruiken we de capsules en soms ook de vloeibare vorm op waterbasis. Voor zowel onze familie als onze dieren wordt propolis ingezet. Ik zou me geen raad weten zonder dit wonder van de natuur."
Yolanda Bes

Propolis Polyfenol Forte capsules

"Ik heb veel baat bij propolis. Ik gebruik het als ik last krijg van verkoudheid, en ook wel bij ontstekingen."      
H.J.v.d.B

Pure Life producten

"Ik verkoop zelf producten van Pure Life door aan anderen binnen ons dorp. De Magnesium ultra capsules springt er echt uit, deze wordt veel gevraagd."    
Lies Weststrate

Glucosamine

"Ik ben nu 89 jaar en heb al jaren plezier van het gebruik van Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur." - Anne G.  

Bloedvaten

"Op een gegeven moment, bij de beoordeling van een borst-thermogram, werd zichtbaar dat mijn halsslagaders bijna helemaal waren dicht geslibd. Ik ben toen meteen met een kuur van het supplement Bloedvaten gestart. Na 3 maanden bleek, bij de herhalings-thermogram, dat mijn halsslagaders weer open waren. Voor mij doet dit supplement meer dan een multivitamine. Momenteel gebruik ik nog altijd de onderhoudsdosering."
G. Caneel

Propolis zalf

“Ik ben verbaasd over de krachtige werking van de propolis zalf. Na 2 dagen smeren had ik geen pijn meer van mijn wintertenen en een week later zagen mijn voeten er weer gezond uit!”
Chris van Bruchem