Schrijf een review op google en ontvang gratis een Vitamine B Complex!

Pure Life Herhaal

Niets vervelender dan misgrijpen. Daarom introduceert Pure Life een nieuwe mogelijkheid. Met Pure Life Herhaal maken we het gemakkelijker dan ooit om uw favoriete producten regelmatig te ontvangen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het steeds opnieuw bestellen ervan.

Bekijk onze producten
Pure Life Herhaal

Hoe werkt Pure Life Herhaal?

Het is simpel! Kies gewoon de producten die uw graag wilt ontvangen, bepaal de gewenste leveringsfrequentie en laat de rest aan ons over: Pure Life Herhaal. U ontvangt uw favoriete producten automatisch op het door u gekozen tijdstip, zonder dat u er nog aan hoeft te denken. Het is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u nooit zonder uw favoriete voedingssupplementen komt te zitten.

15% korting

Neemt u Pure Life Herhaal dan profiteert u van maar liefst 15% korting op al uw herhaal-bestellingen. Dat betekent niet alleen gemak, maar u bespaart ook op uw favoriete supplementen. Met Pure Life Herhaal is een gezonde levensstijl niet alleen haalbaar, maar ook betaalbaar.

Bekijk onze producten
Pure Life Vitamine en mineralen
Abonnement voedingssupplementen

Pure Life Herhaal puur gemak!

Simpel en flexibel. Dat doen we om jou te helpen gezond te leven. Geen onnodige contracten, lastige vragen of hoge verzendkosten. Gewoon iedere 2 weken nieuwe propolis ontvangen? Dat kan. En bellen voor advies? Dat mag ook altijd.

Stap 1

Kies uw favoriete producten. Blader door ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige, natuurlijke producten en selecteer de items die u graag regelmatig wilt ontvangen.

Stap 2

Bepaal hoe vaak u de producten wilt ontvangen. Of het nu wekelijks, maandelijks of met een andere tijdsinterval is, u heeft de controle. Pas de leveringsfrequentie aan op basis van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Stap 3

Leun achterover en ontspan! Zodra u Herhaal heeft ingesteld, zorgen wij ervoor dat u uw favoriete producten automatisch ontvangt op het door u gekozen tijdstip.

De 7 voordelen van Pure Life Herhaal

Pure Life Herhaal is een uniek concept om gezond leven voor u makkelijker te maken. Met de introductie van Pure life Herhaal hebben wij direct een groot aantal voordelen toegevoegd.

 1. 15% korting:
  U krijgt maar liefst 15% korting op uw Herhaal bestelling. Dat betekent dat u de producten altijd met een aantrekkelijke korting geleverd krijgt!
 2. Geen opzegtermijn:
  Niets zo vervelend als een abonnement waar u lange tijd aan vast zit. Daarom mag u Pure Life Herhaal op ieder moment stopzetten.
 3. Gratis verzendkosten
  Bij Pure Life Herhaal betaalt u nooit verzendkosten. Nog zo’n argument om een abonnement te nemen. Doordat u de verzendkosten bespaart, heeft u de voedingssupplementen voordelig in huis.
 4. Abonnement aan te passen
  Pure Life Herhaal is altijd aan te passen. Zo kunt het abonnement stop zetten, maar u kunt ook de frequentie aanpassen. Handig als u het product even niet nodig heeft of juist eerder wilt laten komen.
 5. Verschillende tijdsintervallen
  Niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid nodig. Daarom hebben we verschillende intervallen geïntroduceerd. Van één keer per week tot zelfs één keer per twee maanden.
 6. Automatische incasso
  Gemak dient de mens. Daarom vergemakkelijken wij ook het betaalproces. Met een abonnement zorgen wij ervoor dat uw bestelling netjes afgeschreven wordt.
 7. Grijp nooit mis
  Als u van tevoren uitrekent hoeveel supplementen u gebruikt, houden wij uw voorraad bij. Zo ontvangt u precies op het juiste moment een nieuwe voorraad. Wel zo prettig.

Vragen over Pure Life Herhaal?

Mag ik Herhaal verlengen?

Ja natuurlijk, maar opzeggen kan ook iedere dag. Wij houden het graag simpel.

Hoe kan ik Pure Life Herhaal wijzigen?

Je kunt op elk moment jouw abonnement wijzigen in je account. Doe dat wel op een moment dat het voor ons allebei handig is. Als we je producten al verzonden hebben, gaat de wijziging vanaf de eerstvolgende keer in.

Kan ik Pure Life Herhaal pauzeren

Ja, ook dat is mogelijk. In je account kun je zelf aangeven wat je wilt. Ben je de supplementen een aantal keer vergeten en wil je deze keer niet ontvangen? Regelen wij voor je.

Hoe betaal ik mijn bestellingen?

Ook dat maken we graag makkelijk voor je. Pure Life Herhaal werkt op basis van automatisch incasso. Zo zorgen we dat je echt niets hoeft te doen. Handig toch?

Wilt u Pure Life Herhaal proberen? Bestel uw gewenste producten via onze webshop. Wilt u het abonnement wijzigen, stopzetten of tijdelijk deactiveren? Geen probleem. Wij passen ons aan.

Pure Life Herhaal nemen
De waardering van www.purelife.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 37 reviews.