Ontspanning is weer op voorraad!

Over Pure Life

Pure Life is in 1980 opgericht door natuurgeneeskundige J.M. Bergsma. Hij was medisch tuchtrechter, voorzitter van de Nederlandse Alliantie voor Natuurgeneeskunde en had een landelijk bekende praktijk in Tilburg.

Lees meer

Kwaliteit gegarandeerd

Onze producten gaan al meer dan 40 jaar mee. Wist je dat meer dan 95% van onze klanten opnieuw besteld?

Natuurlijke hulpstoffen

Alle producten van Pure Life hebben waar mogelijk natuurlijke hulpstoffen. We maken graag gebruik van de kracht van de natuur.

Dierproefvrij

De gezondheidsproducten van Pure Life zijn 100% dierproefvrij. Wel zo fijn.

Een explosieve start

Door de holistische aanpak van natuurgeneeskundige Bergsma wist hij mensen te helpen met chronische klachten “die er mee moesten leren leven”. Met al zijn ervaring stelde Bergsma zelf producten samen onder de merknaam VINCO. Zo kon hij zelf bepalen wat er wel en vooral NIET in moet zitten. De groei ging van mond tot mond, werd versterkt door distributeurs en was een goede aanvulling op de diensten van Bergsma.

bijenpollen ingrediënten

Overname Jan en Marjan

In 2003 besloot Bergsma rustiger aan te gaan doen en zijn bedrijf over te dragen aan 2 enthousiaste ondernemers. Jan Bruntink en Marjan Meems-Peters kochten niet alleen Pure Life maar ook Pure Water. Beide systemen hebben een grote impact op de gezondheid van mensen.

Jan en Marjan hebben Pure Life altijd doorgezet in de lijn van dhr. Bergsma. Hoogwaardige natuurlijke producten waar dat mogelijk is.

Marjan Meems-Peters

“Wij willen zoveel mogelijk natuurlijke producten. Pure Water en Pure Life zijn de ideale combinatie voor een gezond leven.”

Overname 2022

In december 2022 is Pure Life overgenomen door Martijn den Besten. Samen met team Pure Life heeft hij het merk een nieuwe boost gegeven.

Den Besten bracht Pure Life qua producten terug naar de basis. Natuurlijke materialen en echte focus op het merk Pure Life.


Qua design heeft het product een complete make-over gekregen. Een vooruitstrevend design en een hele nieuwe handige verpakking, natuurlijk biologisch.

logo pure life bv

Wat onze klanten zeggen

Propolis zalf (2)

“Ik smeer Propolis zalf soms op mijn voeten en tenen, want het helpt bij mij tegen mijn hamertenen en daarna voel ik minder pijn.”
mevr. H. uit Sliedrecht

Magnesium Ultra capsules

“Ik neem magnesium in voor spierontspanning.”
mevr. H. uit Sliedrecht

Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur

“Ik ben inmiddels 82 en ik gebruik Glucosamine van Pure Life al 10 jaar. Na gebruik van dit supplement vermindert het gekraak in mijn knieën en het droeg mijns inziens indertijd positief bij na een operatie aan mijn voeten.”
Mevr. H. uit Sliedrecht

Aloë Vera sap

“De ervaring van mijn dochter is dat Aloë Vera sap een positieve invloed heeft op haar spijsvertering.”
anoniem

Aloë Derma Jelly

“De Aloë Derma Jelly gebruik ik al heel veel jaren en dit werkte vroeger bijvoorbeeld goed bij mijn kinderen bij bulten door het vallen, maar mijn ervaring is ook dat het goed werkt bij verstuikingen of verbranding.”    
H.J.vd.B.

jeukplekjes & brandplekjes

“Ik heb zeer goede ervaringen met de Aloë Derma Jelly van Pure life! Als ik de gekoelde gel smeer op muggenplekjes, wespensteken of brandplekjes, kalmeert de plek en voel ik de jeuk of de pijn verdwijnen.”
Wil van der Lee

Vitamine C 1500

“De Vitamine C van Pure Life is voor mij echt onmisbaar. Ik neem het standaard elke dag in en ik ervaar een verhoging van mijn algehele weerstand.”  
anoniem

Aloë Derma Jelly (2)

“De Aloë Derma Jelly werkt bij mij fantastisch! Ik leg het altijd in de koelkast en gebruik het tegen eczeem, bij verbranding en bij jeuk. Ik merk dat het snel in trekt en dat het niet af geeft. Ik vind dat het niet stinkt en het voelt niet vettig aan.”    
anoniem

Propolis

“Propolis is al tientallen jaren standaard bij ons in huis. Vroeger al legde mijn vader de tabletten klaar bij het ontbijt. Tegenwoordig gebruiken we de capsules en soms ook de vloeibare vorm op waterbasis. Voor zowel onze familie als onze dieren wordt propolis ingezet. Ik zou me geen raad weten zonder dit wonder van de natuur.”
Yolanda Bes

Propolis Polyfenol Forte capsules

“Ik heb veel baat bij propolis. Ik gebruik het als ik last krijg van verkoudheid, en ook wel bij ontstekingen.”      
H.J.v.d.B

Pure Life producten

“Ik verkoop zelf producten van Pure Life door aan anderen binnen ons dorp. De Magnesium ultra capsules springt er echt uit, deze wordt veel gevraagd.”    
Lies Weststrate

Glucosamine

“Ik ben nu 89 jaar en heb al jaren plezier van het gebruik van Glucosamine/MSM met Hyaluronzuur.” – Anne G.  

Bloedvaten

“Op een gegeven moment, bij de beoordeling van een borst-thermogram, werd zichtbaar dat mijn halsslagaders bijna helemaal waren dicht geslibd. Ik ben toen meteen met een kuur van het supplement Bloedvaten gestart. Na 3 maanden bleek, bij de herhalings-thermogram, dat mijn halsslagaders weer open waren. Voor mij doet dit supplement meer dan een multivitamine. Momenteel gebruik ik nog altijd de onderhoudsdosering.”
G. Caneel

Propolis zalf

“Ik ben verbaasd over de krachtige werking van de propolis zalf. Na 2 dagen smeren had ik geen pijn meer van mijn wintertenen en een week later zagen mijn voeten er weer gezond uit!”
Chris van Bruchem