Ontspanning is weer op voorraad!

Pure Life Ambassadeur

In elk dorp en in elke stad maken mensen gebruik van Pure Life. We horen vaak prachtige ervaringen. Mensen die soms wel meer dan 40 jaar ervaringen hebben met onze producten. Om meer over de kracht van de natuur en onze producten te vertellen stellen we je graag voor aan echte ervaringsdeskundigen.

Meer weten?

Ruim 400 ambassadeurs

Pure Life heeft in de afgelopen jaren een zeer loyaal klantenbestand opgebouwd. De producten hebben zichzelf bewezen. En wie kan daar nu beter over vertellen* dan onze ambassadeurs. Het eerlijke verhaal, voor jouw gezondheid.

Ambassadeur zoeken
gevarieerd fruit, gezond leven

Waarom heeft Pure Life ambassadeurs?

Een ambassadeur van Pure Life heeft de kracht van onze natuurlijke producten ervaren. Ambassadeurs willen deze ervaringen graag delen om meer mensen te helpen. Ambassadeurs hebben uitgebreide trainingen gehad van oprichter H. Bergsma. En helemaal in zijn gedachtegoed willen onze adviseurs ervaring delen over producten uit de natuur.

Geven Pure Life Ambassadeurs medische adviezen?

Pure Life Ambassadeurs enthousiaste voorstanders van een gezonde levensstijl en het welzijn van individuen. Het is belangrijk om op te merken dat Pure Life Ambassadeurs echter nooit medische adviezen verstrekken. Hoewel ze uitgebreide kennis hebben over gezondheidsgerelateerde onderwerpen, zijn ze geen medische professionals en kunnen ze niet op adequate wijze diagnostiseren of behandelingsplannen voorstellen. Raadpleeg altijd uw arts.

Hebben Pure Life Ambassadeurs een opleiding gevolgd?

Nee, de meeste Pure Life Ambassadeurs zijn geen medisch professionals. Toch bezitten de Pure Life Ambassadeurs vaak over een flinke dosis kennis van de natuur. Pure Life Ambassadeurs zullen nooit medische adviezen gegeven, ze kunnen wel hun ervaringen delen.

Verdienen Pure Life Ambassadeurs geld met hun ervaringen?

Nee, Pure Life Ambassadeurs verdienen geen geld. Sterker nog, ze betalen een kleine jaarlijkse vergoeding om als Pure Life Ambassadeur op te mogen treden. De ambassadeurs krijgen als vergoeding voor hun inzet wel een aantrekkelijke korting op onze producten. Sommige ambassadeurs fungeren als ophaalpunt. Zo kunnen we de verzendkosten en milieubelasting zo beperkt mogelijk houden.

Aanmelden als ambassadeur

Heb jij ook jarenlange ervaring met de producten van Pure Life en wil je deze kennis delen. Mensen helpen door jouw ervaringen te delen? Vul je gegevens in wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Pure Life

Kubus 141
3364 DG Sliedrecht

    * Ambassadeurs geven nooit medische adviezen. Ambassadeurs zijn niet in dienst van Pure Life BV. Ambassadeurs delen op persoonlijke titel kennis en ervaringen.
    100% natuurlijke producten

    Onze Bestsellers