Omega 3 Visolie EPA 35/DHA 25

(1 klantbeoordeling)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Natuurlijke omega 3 visolie supplementen zijn de perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl. De visolie die wij gebruiken is afkomstig van duurzame visserij en wordt zorgvuldig gecontroleerd om de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze supplementen bevatten de optimale hoeveelheid EPA en DHA, twee essentiële vetzuren die bijdragen aan het behoud van een gezonde hartfunctie, gezonde hersenfunctie en soepele gewrichten. Bestel nu onze omega 3 visolie supplementen en ervaar de vele gezondheidsvoordelen van deze essentiële vetzuren.
  • Goed voor het hart
  • Optimale samenstelling EPA/DHA
  • Zuivere geraffineerde visolie

Op voorraad

x 60 capsules

 23.94 of abonneren en opslaan 15%

Veilig voor vegetariërs

Glutenvrij

Veilig in gebruik

Productomschrijving

Omega 3 Visolie is een voedingssupplement met extra vitamine E. Het vet in vette vis bestaat uit meervoudige onverzadigde vetzuren. Het gaat hierbij om twee soorten vetzuren: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA). Beiden worden Omega 3 vetzuren genoemd.

EPA en DHA: dragen bij tot de normale werking van het hart (de gunstige werking wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg), tot de instandhouding van de normale triglyceridengehalten in het bloed (de gunstige werking wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 gram EPA en DHA, dit mag echter samen niet meer dan 5 gram bedragen) en tot de instandhouding van de normale bloeddruk bij minimale inname van 3 gram. Vitamine E is celbeschermend en levert een bijdrage als anti-oxidant.

Voor de instandhouding van de normale bloeddruk wordt de gunstige werking verkregen bij een inname van 3 gram EPA en DHA per dag, dit mag samen echter niet meer dan 5 gram bedragen.

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten per capsule: zuivere geraffineerde visolie (EPA 35%/DHA 25%) 1000 mg met als werkzame stof
EPA 350 mg, DHA 250 mg, Natural vitamin E 67% (als D-alpha-tocopherol) 5 mg (RI 42%), gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerine.
Chargenummer: X0343

Aanvullende info

Verpakking

Verpakt in speciale, waterdichte, luchtdichte, UV bestendige stazak.

Gebruik en bewaaradvies

3 keer per dag 1 capsule voor of tijdens de maaltijd met water innemen. Op kamertemperatuur droog bewaren.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Bijzonderheden

Voor de instandhouding van de normale bloeddruk wordt de gunstige werking verkregen bij een inname van 3000 mg EPA en DHA per dag, let op dit mag samen echter niet meer dan 5000 mg bedragen.

Allergenen

Dit product bevat visolie.

Oma's tips

Logo Pure Life

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

1 beoordeling voor Omega 3 Visolie EPA 35/DHA 25

  1. H. van de Klerk

    Omega 3 visolie is erg goed voor je, ik vind het een fijne aanvulling.

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omega 3-vetzuren zijn een type meervoudig onverzadigde vetzuren. De meest bekende varianten zijn alfa-linoleenzuur (ALA) en de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Omega 3-vetzuren helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en maken deel uit van een gezond dieet. ALA komt voor in plantaardige oliën, met name in lijnzaadolie. Daarnaast is het in kleinere hoeveelheden aanwezig in vlees en groene bladgroenten. EPA en DHA worden voornamelijk gevonden in vis, evenals in schaal- en schelpdieren.

Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren, ook bekend als n-3-vetzuren. De meest bekende omega 3-vetzuren zijn alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA), en docosahexaeenzuur (DHA). ALA is een plantaardige vorm van omega 3, terwijl EPA en DHA voornamelijk afkomstig zijn uit vis.ALA is een essentieel vetzuur, wat betekent dat het lichaam het niet zelf kan aanmaken en het uit de voeding moet worden verkregen. Lijnzaadolie is bijzonder rijk aan ALA, maar ook raapzaadolie, sojaolie, walnoten, en plantaardige margarines bevatten dit vetzuur. Daarnaast zijn kleine hoeveelheden ALA te vinden in vlees en groene bladgroenten.EPA en DHA staan bekend als visvetzuren, maar kunnen ook uit andere voedingsbronnen worden gehaald. Vis, met name vette vissoorten zoals makreel, zalm, haring, sardines, en forel, zijn rijke bronnen van EPA en DHA. Hoewel witte vis (magere vis) ook deze vetzuren bevat, is de concentratie lager dan in vette vis.Vissen maken zelf geen EPA en DHA aan, maar verkrijgen deze uit algen. Tegenwoordig worden EPA en DHA direct uit algen geëxtraheerd en gebruikt in supplementen, medicinale preparaten, en voor de verrijking van voedingsmiddelen.

EPA en DHA hebben veel belangrijke voordelen voor de gezondheid. Ze maken deel uit van celmembranen en helpen deze goed te laten functioneren. Daarnaast helpen ze bij de aanmaak van stoffen die ontstekingen verminderen, bloedvaten verwijden en bloedstolsels voorkomen. EPA en DHA helpen ook bij het stoppen van ontstekingen, verminderen pijn, versnellen wondgenezing en beschermen tegen hart- en vaatziekten. Ze kunnen het lichaam helpen om infecties te bestrijden en dienen als energiebron, terwijl ze ook bijdragen aan de productie van nuttige stoffen door darmbacteriën.