Aanbieding!

OPC Forte

(1 klantbeoordeling)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

OPC staat voor Oligomere ProanthoCyanidinen, dit zijn antioxidanten die van nature voorkomen in druivenpitten, schors van pijnbomen en andere planten. Onze tabletten bevatten een hoge concentratie aan OPC, wat bijdraagt aan een gezonde huid, bloedvaten en gewrichten.
  • Hoge concentratie OPC
  • Draagt bij aan een gezonde huid
  • Gepatenteerde extractiemethode

Op voorraad

x 60 tabletten

Oorspronkelijke prijs was:  17.19.Huidige prijs is:  12.03.

Veilig voor vegetariërs

Veilig in gebruik

Allergeenvrij

Productomschrijving

OPC staat voor Oligomere Proantho Cyanidinen en komt van nature voor in pijnboompitten, druivenpitten, rode wijn en groene thee. OPC behoort tot de groep van bioflavonoïden. Bioflavonoïden is de verzamelnaam van een grote groep plantaardige stoffen, waarvan de werking lijkt op die van vitamines.

De beste kwaliteit OPC komt uit druivenpittenextract. Activin OPC wordt gekweekt zonder toevoeging van pesticiden en is daardoor zeer zuiver. Activin en haar extractiemethode is gepatenteerd en daardoor hoogwaardig in kwaliteit.

OPC is een voedingssupplement. OPC bevordert de doorbloeding, houdt de bloedvaten schoon, heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten, is gunstig voor de bloeddruk, voedt en beschermt de huid en bij ongemakken voorafgaand aan/rondom/tijdens de menstruatie.

Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten per aanbevolen dagdosering (=2 tabletten): vitis vinifera druivenpitextract oligomere proanthocyanidinen (95%) 600 mg, natuurlijke hulpstoffen (microkristalijne cellulose plantaardig rice concentrate en rice starch rice bran extract) 720 mg.
Chargenummer: 22G26A.

Aanvullende info

Verpakking

Verpakt in speciale, waterdichte, luchtdichte, UV bestendige stazak.

Gebruik

2 keer per dag 1 tablet voor, tijdens of na de maaltijd innemen met water. Wacht 30 minuten met inname medicatie, indien u die gebruikt.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Bijzonderheden

Geschikt voor vegetariërs.
Bij zwangerschap en lactatie in overleg met arts of therapeut. Gebruik van dit voedingssupplement wordt afgeraden bij chirurgische ingrepen vanwege het bloedverdunnend effect.

Allergenen

Allergeenvrij.

Oma's tips

Logo Pure Life

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

1 beoordeling voor OPC Forte

  1. fam Heuvelman (geverifieerde eigenaar)

    Voor een goede doorstroming van je aderen kan je hier een kuur van 6 weken mee doen. Bij mij loste alles vanzelf op, het werd afgevoerd via de natuurlijke weg.

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oligomere proanthocyanidinen (OPC) zijn plantaardige stoffen die voorkomen in verschillende soorten fruit zoals bessen en druiven, evenals in noten en granen en in groenten en planten. Druivenpitten (Vitis vinifera) bevatten bijzonder veel OPC. De schors van de pijnboom bevat deze stoffen ook, zij het in kleinere hoeveelheden. OPC behoren tot de bioflavonoïden.OPC is ook verkrijgbaar als voedingssupplement, meestal in de vorm van druivenpitextract.

OPC is vooral bekend om zijn antioxidant werking en de mogelijke positieve effecten op hart en bloedvaten. Verder ondersteunt het een goede bloedsomloop en doorbloeding, het helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk, het werkt als antioxidant, het beschermt gezonde cellen en weefsels en beschermt de huid tegen veroudering. Ook kan OPC helpen de oestrogeenspiegels in het lichaam in balans te houden.

OPC verhoogt de effectiviteit van vitamine C en vitamine E.