Propolis Polyfenol Aqua

(3 klantbeoordelingen)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Onze propolis polyfenol aqua supplementen spelen een belangrijke rol in het behoud van een gezond immuunsysteem en spijsverteringsstelsel. De combinatie van propolis en polyfenolen zorgt voor krachtige antioxidante eigenschappen die kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam. Propolis staat ook bekend om zijn ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen, terwijl polyfenolen helpen bij het bevorderen van een gezonde bloedsuikerspiegel en het behoud van een gezond cholesterolgehalte. Onze propolis polyfenol aqua supplementen zijn een veilige en natuurlijke manier om uw gezondheid te ondersteunen.
  • 12 mg/ml actieve polyfenolen
  • Vrij van belastende antibiotica
  • Op waterbasis

Op voorraad

x 100 ml

 20.94 of abonneren en opslaan 15%

Veilig voor vegetariërs

Veilig in gebruik

Allergeenvrij

Productomschrijving

Propolis Polyfenol Aqua is een voedingssupplement.
Het is een speciaal non alcoholisch gestandaardiseerd propolis extract met Propolis Greit® 120. Het bevat een hoog geconcentreerd extract op basis van minimaal 12 mg/ml actieve polyfenolen (HPLC-MS). Deze propolis is gestandaardiseerd en dat betekent dat ze ALTIJD deze hoog geconcentreerde kwaliteit heeft, vrij is van belastende antibiotica en voldoet aan de normering van o.a. pak’s.

Bijen verzamelen van o.a. populieren, wilgen en dennenbomen bruinrode klompjes hars. Deze hars wordt door de bijen bewerkt tot propolis. Ze bedekken daar de binnenkant van hun kast, korf of boomholte mee en dichten daar ook de kieren en gaten mee. Dit is de reden waarom propolis ook wel kithars genoemd wordt. Het is het belangrijkste middel in de bijenkast met betrekking tot de hygiëne. De bijen bedekken er het vlieggat mee, om zo de korf te beschermen. De lijst van stoffen die in propolis worden gevonden is lang en wordt steeds langer, omdat onderzoek nog in volle gang is. Het bestaat voor tussen de 10% en 70% uit hars, 14% – 40% uit was, 2% – 10% uit diverse oliën en 3% – 25% onoplosbare stoffen. Stoffen die gevonden zijn, zijn o.a. flavonen, Vitamine E, diverse vitaminen uit de B complex, vetzuren, een aantal sporenelementen, etherische oliën en enzymen. De vloeibare vormen worden gebruikt voor in- en uitwendige doeleinden.
Propolis Aqua is op waterbasis, wat ideaal is bij kleine kinderen. Meer producten van propolis?

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten: bevat volgens gepatenteerde methode geëxtraheerd propolis-concentraat van 1:10 (10 ml extract op 100 ml eindproduct). Propolis
Greit® 120, citroenzuur, kaliumsorbaat, caramel E 150d (kleurstof), gezuiverd water (draagstof)
Chargenummer: 240541.

Aanvullende info

Verpakking

Plastic flacon met verzegelde draaidop.

Gebruik

3 tot 6 keer per dag 10 tot 20 druppels met weinig water innemen. Op kamertemperatuur donker bewaren.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product kan niet als substituut voor gevarieerde voeding worden gebruikt.

Bijzonderheden

Vanwege veiligheidsoverweging niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Als je het nog nooit hebt gebruikt, dan moet je er wat voorzichtig mee zijn, omdat het een allergische reactie kan uitlokken.  Vermijd dit product indien u allergisch bent voor bijen en/of bijenproducten.

Allergenen

Allergeenvrij.

Oma's tips

Logo Pure Life

Propolis aqua is mijn favoriet voor het moment dat ik iets voel opkomen; verkoudheid, hoofdpijn, rillerigheid, maag-darmklachten, alles wat je kunt vatten onder onwel bevinden. Direct neem ik 15 druppels op heel weinig water. Houd dit zolang mogelijk in mijn mond (werking begint meteen). Zijn de klachten acuut, dan neem ik na 3 uur een zelfde portie en zo 24 uur lang. en uiteraard ook even direct vóór het slapengaan. Je valt snel in slaap en slaapt vaak uren door. Word je wakker, neem weer een portie en je haalt de volgende ochtend met slaap. Meestal word ik dan niet echt ziek, ik ga wel door met het gebruik, nog ong. 3 dagen nadat ik ben opgeknapt om terugval te voorkomen. Ik gebruik dan wel minder, 3- 1 x per dag. Op vakantie of logeerpartijen zit het standaard bij mijn toiletartikelen.
Extra: kun je niet slapen vanwege een verstopte neus: neem propolis en je zult snel in slaap vallen en een paar uur doorslapen.

 

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

 

3 beoordelingen voor Propolis Polyfenol Aqua

  1. Rita van Ommeren

    Fijne uitleg gekregen en op de site ook genoeg te lezen. Werkt ook goed.

  2. Fam. De Jongh Ede

    Onze kinderen vinden het fijn. Smaakt niet echt ergens naar.

  3. G Caneel-Hesse (geverifieerde eigenaar)

    Propolis aqua is mijn favoriet voor het moment dat ik iets voel opkomen; verkoudheid, hoofdpijn, rillerigheid, maag-darmklachten, alles wat je kunt vatten onder onwel bevinden.
    Direct neem ik 15 druppels op heel weinig water. Houd dit zolang mogelijk in mijn mond (werking begint meteen). Zijn de klachten acuut, dan neem ik na 3 uur een zelfde portie en zo 24 uur lang. en uiteraard ook even direct vóór t slapengaan. Je valt snel in slaap en slaapt vaak uren door. Word je wakker, neem weer een portie en je haalt de volgende ochtend met slaap. Meestal word ik dan niet echt ziek, ik ga wel door met het gebruik, nog ong. 3 dagen nadat ik ben opgeknapt om terugval te voorkomen. Ik gebruik dan wel minder, 3- 1 x per dag. Op vakantie of logeerpartijen zit het standaard bij mijn toiletartikelen.
    Extra: kun je niet slapen vanwege een verstopte neus: neem propolis en je zult snel in slaap vallen en een paar uur doorslapen.

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Propolis Aqua heeft dezelfde eigenschappen als Propolis capsules. Mede vanwege de hoge concentratie van actieve polyfenolen werkt dit product weerstandverhogend en immuunversterkend.

Wanneer u moeite heeft met capsules innemen, zou u kunnen kiezen voor deze vloeibare variant van Propolis. Ook wanneer u om bepaalde redenen geen alcohol zou willen nuttigen, is deze Propolis Aqua uitermate geschikt. De draagstof van dit product is namelijk geen alcohol, maar zuiver water. Mede daarom maakt dat dit product ook geschikt is voor kinderen. De dosering moet hier wel voor worden aangepast. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.