Propolis Keelelixer

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Propolis Keelelixer is een krachtig middel voor de verzachting en bescherming van de keel. Onze elixer is samengesteld op basis van propolis (een natuurlijk antibioticum dat wordt geproduceerd door bijen om hun bijenkorven te beschermen tegen ziekteverwekkers) en zoethout.
  • Hoogwaardig Propolis extract
  • Gezuiverd water
  • Extra Vitamine C

 

Op voorraad

x 250 ml

 19.25 of abonneren en opslaan 15%

Veilig voor vegetariërs

Veilig in gebruik

Allergeenvrij

Productomschrijving

Propolis Keelelixer helpt de keel te verzachten. Ons elixer is zorgvuldig samengesteld om de hoogste kwaliteit te garanderen. Wij gebruiken uitsluitend propolis van duurzame imkers die hun bijen op een verantwoorde manier verzorgen en oogsten. Onze Propolis Polyfenol Keelelixer is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, en wordt geproduceerd onder strenge hygiënische omstandigheden om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Propolis Keelelixer Het is een siroop aangevuld met tincturen van propolis en zoethout. Propolis is een natuurlijke ontstekingsremmer en biedt veel voordelen in een keelsiroop. Het vermindert ontstekingen in mond of keelholte en bestrijdt bacteriën en virussen. Naast propolis hebben we ook zoethout toegevoegd. Het belangrijkste bestanddeel van zoethout is glycyrrhizine. Glycyrrhizine (zoethout) staat bekend om de verzachtende invloed op de luchtwegen. Samen met de overige bestanddelen in een hoestdrank zorgt het voor een zoete smaak, verdunt het slijm en vergemakkelijkt zo het ophoesten.

Propolis Keelelixer is een voedingssupplement.
Het is een gestandaardiseerd propolis extract met Propolis GREIT® 120. Het bevat een hoog geconcentreerd alcoholisch extract op basis van 50 mg/ml actieve polyfenolen (HPLC-MS) als galangine. Deze Propolis is gestandaardiseerd en dat betekent dat ze ALTIJD dezelfde hoog geconcentreerde kwaliteit heeft, vrij is van toegevoegde belastende antibiotica en voldoet aan de normeringen van o.a. pak’s. Deze keelelixer bevat ook Vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en bevordert de opname van ijzer in het bloed. Vitamine C levert een bijdrage als anti-oxidant. Meer producten van propolis?

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten per 20 ml: helenii radix conc., liquiritiae rad. nat. conc., conserveermiddel (kaliumsorbaat), zuurteregelaar (citroenzuur), vulstof (gezuiverd water), droppoeder (liquiritiae succes pulv.), vitamine C (als L-ascorbinezuur) (RI 25%), bevat volgens gepatenteerde methode geëxtraheerd propolis-concentraat van 1:10 (10 ml extract op 100 ml eindproduct), mentholum naturale en basterdsuiker donker 3097.

Chargenummer: 212756.

Aanvullende info

Verpakking

Plastic flacon met verzegelde draaidop.

Gebruik en bewaaradvies

2 tot 4 keer per dag een maatdopje (=20 ml) innemen. Op kamertemperatuur donker bewaren.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Bijzonderheden

Bevat zoethoutwortel. Mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te mijden. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding, dit kan een allergische reactie uitlokken. Vermijd dit product indien u allergisch bent voor bijen en/of bijenproducten. 

Allergenen

Allergeenvrij.

Oma's tips

Logo Pure Life

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propolis Keelelixer” te beoordelen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Wees de eerste om “Propolis Keelelixer” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Propolis keelelixer kan meteen inwerken op de aangedane gebieden in mond of keel. U kunt meteen verlichting ervaren bij klachten als keelpijn of hoesten. Propolis supplementen zijn goed voor een algehele betere immuniteit.

Propolis Keelelixer heeft geen bijwerkingen, omdat het een natuurproduct is. Bij overmatig gebruik kan Propolis Keelelixer een laxerende werking hebben. Dit product bevat suiker, dus is minder geschikt voor diabetici.