Aloe Derma Jelly

(3 klantbeoordelingen)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

 Aloë gel verzorgt, zuivert en herstelt de huid. Wordt gebruikt bij insecten- en kwallenbeten, maar is ook ideaal als aftersun. De Aloë Derma Jelly wordt niet voor niets een “eerste hulp” plant genoemd.

  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Kalmerend, zuiverend en verzorgend
  • Te gebruiken als aftersun

Op voorraad

x 200 ml

 11.44 of abonneren en opslaan 15%

Veilig in gebruik

Allergeenvrij

Productomschrijving

Aloë Vera wordt alom geroemd om de geneeskrachtige en helende werking. Aloë zit vol met vitamines (A, E én C) en zou daarmee helpen om de huid te herstellen, te verkoelen en te genezen. Aloë wordt ingezet bij kleine brandwonden, beschadiging door de zon en een geïrriteerde huid.

Zonnebrand

Aloë Derma Jelly is ideaal om te gebruiken als aftersun. De verkoelende Aloë trekt als het ware de warmte uit de huid. Voor een extra verkoelend effect kan de flacon in de koelkast bewaard worden.

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Aqua, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Sodium Anisate, Alcohol, Chondrus Crispus Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Potassium Sorbate, Sodium Levulinate, Glycerin, Sodium Benzoate, Menthol, Phytic Acid, Juniperus Mexicana Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Commiphora Myrrha Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Lactic Acid, Ormenis Multicaulis Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Ocimum Basilicum Oil, Linalool**, Thymus Vulgaris Oil, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Cinnamal**, Limonene**, Daucus Carota Sativa Root Extract* en Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*.
* Biologisch.
** Bestanddeel uit aromaoliën.
Geconserveerd met Potassium Sorbate en Sodium Benzoate.
Chargenummer: 2404-143.

Aanvullende info

Verpakking

Plastic flacon met klikdop.

Gebruik en bewaaradvies

Naar behoefte, meerdere keren per dag op een schone huid aanbrengen. Voor een extra verkoelend effect de Aloë Derma Jelly in de koelkast bewaren.

Op kamertemperatuur donker bewaren.

Bijzonderheden

 

Allergenen

Allergeenvrij. Bevat geen synthetische en/of huidonvriendelijke ingrediënten.

Oma's tips

Oma's tips
B.
Noordeloos

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

*Bulten, verstuikingen, verbranding:

“Ik gebruikte de Aloë Derma Jelly vroeger al. Toen de kinderen nog klein waren, en ze tijdens het spelen gevallen waren, zodat er een dikke bult op hun hoofd kwam, smeerde ik er meteen Aloë Derma Jelly op en je zag de bult gewoon slinken. Bij verstuikingen werkt het net zo: daar smeer ik ook gelijk Aloë Derma Jelly op en dat blijf ik dan nog een paar dagen  een paar keer per dag smeren. Ook bij verbranding door de zon, of als ik mij brand aan een hete pan of een hete strijkbout, smeer ik er meteen (een paar keer) Aloë Derma Jelly op. De volgende dag voel ik er dan niets meer van. De dagen erna smeer ik het er nog eventueel een paar keer per dag op en dan is er al snel niets meer van de brandwond te zien.” (H.J. vd. B.)

*Jeuk:

Als de kleinkinderen jeukende plekjes hebben, blijkt het heel goed te werken. Andere middelen lijken soms maar een tijdje te helpen, maar mijn ervaring is dat dit middel steeds goed blijft werken. Als ik zelf jeuk heb, pak ik dit middel, smeer het een paar keer per dag in en de jeuk trekt helemaal weg.” (anoniem)

3 beoordelingen voor Aloe Derma Jelly

  1. HJvdB

    De Aloë Derma Jelly gebruik ik al heel veel jaren en dit werkte vroeger bijvoorbeeld goed bij mijn kinderen bij bulten door het vallen, maar mijn ervaring is ook dat het goed werkt bij verstuikingen of verbranding.

  2. Martijn

    Wij gebruiken dit als aftersun, natuurlijk en goed

  3. Roos

    In de koelkast is een goeie tip!

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aloë Derma Jelly is ideaal om te gebruiken als aftersun. De verkoelende Aloë trekt als het ware de warmte uit de huid. Voor een extra verkoelend effect kan de flacon in de koelkast bewaard worden.

Aloë Vera wordt alom geroemd om de geneeskrachtige en helende werking. Aloë zit vol met vitamines (A, E én C) en zou daarmee helpen om de huid te herstellen, te verkoelen en te genezen. Aloë wordt ingezet bij kleine brandwonden, beschadiging door de zon en een geïrriteerde huid.

Een jeukende huid ontstaat doordat een specifieke zenuw in je huid wordt geprikkeld, wat een signaal naar je hersenen stuurt dat jeuk veroorzaakt. Deze prikkeling kan door verschillende stoffen worden veroorzaakt, zoals histamine, opioïden en cytokines, die ook vrijkomen bij ontstekingen. Daarom jeuken wondjes vaak tijdens het genezingsproces. Veel huidaandoeningen, zoals eczeem, gaan gepaard met jeuk vanwege de ontstekingen in de huid. Daarnaast kunnen externe factoren zoals pollen en insectenbeten ook jeuk veroorzaken.