Aanbieding!

Multivitamineralen

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Multivitamineralen is een vitaminen-mineralensupplement. Dit supplement kan uitstekend worden gebruikt om eventuele tekorten aan vitaminen en mineralen aan te vullen tot de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid. Het kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt vanwege de diverse reeks stoffen die het bevat.

  • Draagt bij aan de gezondheid van spieren, botten, ogen, huid en haar
  • Bevordert de energiestofwisseling

Op voorraad

x 60 tabletten

Oorspronkelijke prijs was:  19.94.Huidige prijs is:  13.96.

Veilig voor vegetariërs

Glutenvrij

Veilig in gebruik

Productomschrijving

Wat zijn multivitamineralen?

Multivitamineralen is een combinatie van vitaminen en mineralen in 1 supplement. Het is een goede aanvulling op de dagelijkse inname van vitaminen en mineralen.

Waar zijn multivitamineralen voor nodig?

Om ons fit en energiek te voelen, is het nodig dat ons lichaam optimaal functioneert.

Daarvoor moet onze stofwisseling op orde zijn, moeten onze hormonen in balans zijn en moeten onze organen, spieren en botten goed kunnen functioneren.

Hiervoor maakt ons lichaam o.a. gebruik van vitaminen, mineralen en spoorelementen die wij uit onze voeding halen.

Spoorelementen zijn, net als mineralen, essentieel voor ons lichaam, maar in minder grote hoeveelheden.

Mineralen en spoorelementen zijn o.a. nodig bij de regulatie van enzymen en hormonen.

Ons lichaam maakt zelf vitamine A, D (in de huid via zonlicht) en B3 aan. Andere vitaminen moeten we dus uit onze voeding halen en eventueel ter aanvulling uit supplementen.

Deze Multivitamineralen is een uitgebreide vitaminen en mineralen complex. Het draagt onder andere bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten, bloedvaten, kraakbeen, huid, tanden en van het tandvlees. Het vermindert vermoeidheid en moeheid en het verhoogt de ijzeropname en zorgt voor de normale werking van het immuunsysteem.

Als ons lichaam te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgt, kunnen er gezondheidsklachten ontstaan.

Samenstelling

Er zijn 13 vitaminen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven:

4 in vet oplosbare vitamines: A, D, E & K

9 in water oplosbare vitamines: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 (foliumzuur), B12 en C

Vitamine C, D en B12  zijn van belang voor een goede weerstand. Vitamine C helpt bij de vorming van collageen, een eiwit dat essentieel is voor de gezondheid van botten, huid, haar en nagels. Vitamine D is belangrijk voor de opname en het gebruik van calcium en fosfor, wat essentieel is voor de gezondheid van botten en tanden. Vitamine A is belangrijk voor een goed gezichtsvermogen, immuunsysteem, en huidgezondheid. Vitamine B12 vermindert vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink zorgt ook voor gezonde botten, haar en huid, en een goed geheugen. Daarnaast speelt het een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten.

Daarnaast hebben we de volgende mineralen nodig:

Calcium, Magnesium, Kalium, Natrium, Chloride en Fosfor

Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten en tanden. Ook is het o.a. betrokken bij de bloedstolling, de celgroei en de hormoonstofwisseling. Daarnaast draagt het bij aan de energievoorziening van onze lichaamscellen. Magnesium is nodig voor de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren.

En de volgende spoorelementen:

Jodium, IJzer, Chroom, Koper, Zink, Mangaan, Seleen en Molybdeen

Jodium is belangrijk voor de gezondheid van de schildklier die verantwoordelijk is voor de productie van hormonen die de stofwisseling, groei en ontwikkeling. Jodium ondersteunt het immuunsysteem en beschermt tegen schadelijke bacteriën en virussen. IJzer draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam.

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten per aanbevolen dagdosering (=1 tablet):
vulstof (microkristallijnecellulose 418,65 mg, calciumcarbonaat 333,30 mg, vitamine C (als acidum ascorbicum) 240 mg (RI 300%), calcium-D-pantothenaat 120 mg (RI 15%), niacinamide (vitamine B3) 48 mg (RI 300%), vulstof (stearinezuur 45 mg), vitamine E (als d-alfa tocoferol) 36 mg (RI 300%), anti-klontermiddel (non-nano colloidaalsilciumdioxide 30 mg), pantotheenzuur (vitamine B5) 18 mg (RI 300%), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat 15 mg), bevochtigingsmiddel (natriumcrosscarmellose 15 mg), ijzer(ll)fumaraat 14 mg (RI 100%), zinkcitraat 10 mg (RI 100%), vulstof (hydroxypropylcellulose 7,5 mg), bioflavonoide citrus 6 mg, vitamine B2 (als riboflavine) 4,2 mg (RI 300%), vitamine B6 (als pyridoxine) 4,2 mg (RI 300%), vitamine B1 (als thiamine) 3,3 mg (RI 300%), mangaangluconaat 2H20 2 mg (adh 100%), kopersulfaat 1 mg (RI 100%), vitamine A (als retinol) 800 µg (RI 100%), foliumzuur (vitamine B11) 600 µg (RI 300%), biotine (als vitamine B7) 150 µg (RI 300%), kaliumjodide 150 µg (RI 100%), natriumseleniet 55 µg (RI 100%), chroompicolinaat 40 µg (RI 100%), vitamine D (als cholecalciferol) 15 µg (RI 300%), vitamine B12 (als cyanocobalamine) 7,5 µg (RI 300%). Chargenummer: 240517.

Aanvullende info

Verpakking

Verpakt in speciale, waterdichte, luchtdichte, UV bestendige stazak.

Gebruik en bewaaradvies

1 tot 3 tabletten per dag, voor de maaltijd met water innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Op kamertemperatuur donker bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Bijzonderheden

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen t/m 3 jaar.

 

Oma's tips

Logo Pure Life

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multivitamineralen” te beoordelen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Wees de eerste om “Multivitamineralen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Multivitamineralen van Pure Life is een uitgebreide vitaminen en mineralen complex. Het draagt onder andere bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten, bloedvaten, kraakbeen, huid, tanden en van het tandvlees. Het vermindert vermoeidheid en moeheid en het verhoogt de ijzeropname en zorgt voor de normale werking van het immuunsysteem.Als ons lichaam te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgt, kunnen er gezondheidsklachten ontstaan.

Als je opzoek bent naar een algehele ondersteuning van je gezondheid, zijn multivitamineralen een goede optie!