Vitamine C 1500

(4 klantbeoordelingen)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine die je lichaam niet zelf aanmaakt, maar wel essentieel is voor veel verschillende lichamelijke functies en het immuunsysteem.

  • Bevordert de weerstand
  • Activeert de natuurlijke energie
  • Is een antioxidant

Op voorraad

x 60 tabletten

 18.30 of abonneren en opslaan 15%

Veilig voor vegetariërs

Veilig in gebruik

Allergeenvrij

Productomschrijving

Wat is Vitamine C 1500?

Vitamine C, ook wel bekend als Ascorbinezuur, is een wateroplosbare vitamine, die niet wordt aangemaakt door ons lichaam.

Vitamine C is te vinden in voedingsmiddelen als paprika, zwarte bessen, spruitjes, peterselie, boerenkool, kiwi en aardbeien.

Waar is Vitamine C  1500 voor nodig?

-het zorgt mede voor een goede weerstand en geeft extra/meer weerstand bij lichamelijke inspanning

-het is van belang voor de vorming van collageen voor een gunstige werking van de bloedvaten, het behoud van een sterke vaatwand en het verstevigen van de huid

-het speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen

-het stimuleert de opname van ijzer

-het is voor het behoud van sterke botten

-het is belangrijk voor sterke tanden en voor het tandvlees

-het helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen

-het is van belang voor het zenuwstelsel

-het draagt bij aan concentratie en is goed voor het geheugen

-het is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels

-het is een anti-oxidant

Samenstelling

Vitamine C (als L-ascorbinezuur) 1072 mg (RI 1327%), met natuurlijke vulstoffen

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten per aanbevolen dagdosering (=1 tablet):
Vitamine C (als L-ascorbinezuur) 1072 mg (RI 1327%), vulstoffen (MCC 120 mg, croscamellose sodium 26 mg, bioflavonoiden 25 mg), rosehips powder (rozebottel) 20 mg, vulstof (crospovidone 15 mg), antiklontermiddelen (silicium dioxide 11,7 mg en magnesium stearaat 10,4 mg) en verdikkingsmiddel (hypromellose 4,2 mg en polyvinyl alcohol 2,8 mg).
Lot no.: DCT7Y23N3001.

Aanvullende info

Verpakking

Verpakt in speciale waterdichte, luchtdichte, UV bestendige stazak.

Gebruik en bewaaradvies

1 tot 2 tabletten per dag voor de maaltijd met water innemen.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Op kamertemperatuur donker bewaren.

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Dit product kan niet als substituut voor gevarieerde voeding worden gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Bijzonderheden

Allergenen

Dit product is allergeenvrij

Oma's tips

Logo Pure Life

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

4 beoordelingen voor Vitamine C 1500

  1. E.B. (geverifieerde eigenaar)

    bij ooronsteking en koorts. 1 of 2x een vitamine c 1500 mg inemen. De koorts daalde na een uur en heel vaak was het s’nachts of de volgende morgen een loopoor. meestal in combinatie met propolis forte.

  2. Nel Franssen

    Combinatie met propolis is krachtig

  3. Klarinda

    Werkt goed bij mij! En meerdere in mijn omgeving.

  4. Nous

    Werkt veel betr dan die van kruidvat

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vitamine C is een wateroplosbare, essentiële vitamine die niet door het lichaam aan wordt gemaakt, maar wel noodzakelijk is voor veel lichamelijke processen. Doordat Vitamine C wateroplosbaar is, is dit lastig voor het lichaam om op te slaan. Het is daarom belangrijk om hiervan dagelijks voldoende binnen te krijgen.

Het is belangrijk voldoende vitamine C uit onze voeding te halen. In paprika zit de meeste vitamine C. Vervolgens zouden zwarte bessen, zuurkool, spruitjes, boerenkool, kiwi, aardbeien, peulen en rode kool ook vitamine C bevatten en vervolgens zou er ook nog vitamine C te vinden zijn in sinaasappels, grapefruits, citroenen, limoenen en kool. Vitamine C kan het beste gehaald worden uit groente en fruit die niet onderhavig zijn geweest aan intensieve landbouw, kunstmest, bestrijdingsmiddelen, GGO (genetisch gemodificeerd),ultrabewerkt en die niet te vroeg zijn geoogst.

Vitamine C is een zeer veelzijdige vitamine die bij zeker 100 verschillende lichaamsfuncties een rol speelt. Het draagt bij aan de bevordering van de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, zoals sport. Daarnaast ondersteunt vitamine C de energiestofwisseling en helpt het vermoeidheid te verminderen. Het heeft ook een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan gezond psychologisch functioneren. Bovendien beschermt vitamine C cellen tegen oxidatieve schade en bevordert het de vorming van collageen, wat essentieel is voor de conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Vitamine C bevordert de opname van ijzer uit voeding, wat bijdraagt aan een verhoogd ijzergehalte in het bloed.

Dan kunnen er klachten ontstaan als een verminderde weerstand (verkoudheidsklachten, griepklachten), (ernstige) vermoeidheid, gewrichtsklachten, slapeloosheid, vatbaar voor infecties, ongewenst gewichtsverlies, inwendige bloedingen, bloedend tandvlees/uitvallende tanden