Magnesium Ultra Capsules

(5 klantbeoordelingen)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Magnesium capsules leveren een mineraal dat essentieel is voor het menselijk lichaam en is aanwezig in alle cellen. Het is nodig voor de energieproductie, de werking van spieren en zenuwen, en het behoud van sterke botten. Magnesium capsules zijn ook belangrijk voor de werking van enzymen in het lichaam en is betrokken bij de productie van hormonen. Ongeveer de helft van de totale hoeveelheid magnesium in het lichaam wordt opgeslagen in de botten, samen met calcium en fosfaat.

  • Helpt bij het normaal werken van de spieren
  • Helpt om moeheid te verminderen
  • Van belang voor het zenuwstelsel

Op voorraad

x 60 capsules

 25.69 of abonneren en opslaan 15%

Veilig voor vegetariërs

Veilig in gebruik

Allergeenvrij

Productomschrijving

Wat is magnesium?

Magnesium is een mineraal dat van vitaal belang is voor de gezondheid van het lichaam. Het is betrokken bij vele biologische processen en speelt een belangrijke rol bij de regulering van zenuw-, spier- en hartfuncties, evenals bij de synthese van eiwitten en DNA.

Magnesium wordt aangetroffen in veel voedingsmiddelen, waaronder bladgroenten, noten, zaden, volle granen en vis.

De Magnesium Ultra Capsules is geschikt voor personen, die dagelijks behoefte hebben aan een magnesium-supplement.

Waar is magnesium voor nodig?

Magnesium heeft een aantal functies. Zo draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, tot een normale psychologische functie (draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen) en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Bovendien draagt het bij tot een normale spierwerking en speelt het een rol bij het behouden van sterke spieren. Ook bevordert het de energiestofwisseling.

Een tekort aan magnesium kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, waaronder spierzwakte en krampen, vermoeidheid, hoofdpijn en een verhoogd risico op osteoporose.

Samenstelling Magnesium capsules

Door een speciale door onze leverancier ontwikkelde productietechniek is het mogelijk om een capsule te produceren met wel 200 mg elementair Magnesium. Een hoge dosis magnesium die ook nog eens goed opneembaar is.

 

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Dit is een voedingssupplement. Ingrediënten per aanbevolen dagdosering (=2 capsules):
totaal aan 400 mg elementaire magnesium (UltraMag® Sucrosomial Magnesium) (RI 106%),
vulstof (hydroxypropylcellulose) 29,26 mg.
Chargenummer: 232412.

Aanvullende info

Verpakking

Verpakt in speciale, waterdichte, luchtdichte, UV bestendige stazak.

Gebruik en bewaaradvies

2 keer per dag 1 tot 2 capsules, tijdens de maaltijd met water innemen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Op kamertemperatuur donker bewaren.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Bijzonderheden

Allergenen

Dit product is allergeenvrij

Oma's tips

Logo Pure Life

De tips in de rubriek “Oma’s tips” zijn afkomstig van mensen die een bepaald voedingssupplement al meer dan 25 jaar gebruiken. Pure Life is zeer selectief met het plaatsen van tips. Wij hebben “Oma’s tips” niet geverifieerd en kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid ervan. Gebruik deze tips dan ook altijd op eigen risico.

5 beoordelingen voor Magnesium Ultra Capsules

  1. Fam Hoegee

    Voor ons beste magnesium die we hebben geprobeerd. Lijkt wel of het sterker is dan van andere merken. Wij weten al jaren dat magnesium supplementen erg belangrijk zijn. We hebben veel merken geprobeerd maar we vinden dit de beste.

  2. Hofman

    Ik neem magnesium in voor spierontspanning. Erg tevreden over.

  3. K. de Vries

    Blij mee!

  4. Anoniem

    Via Marjan op gewezen. Had al vanalles geprobeerd maar dat zo iets simpels zo goed kan werken.

  5. Janneke op ‘t Hof

    Ik heb na een tip deze magnesium genomen. Slikt erg makkelijk en ik heb geen bijverschijnselen. Ik voel me minder moe

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor het menselijk lichaam en is aanwezig in alle cellen. Het is betrokken bij vele biologische processen en speelt een belangrijke rol bij de regulering van zenuw-, spier- en hartfuncties, evenals bij de synthese van eiwitten en DNA.Het is nodig voor de energieproductie, de werking van spieren en zenuwen, en het behoud van sterke botten. Magnesium capsules zijn ook belangrijk voor de werking van enzymen in het lichaam en is betrokken bij de productie van hormonen. Ongeveer de helft van de totale hoeveelheid magnesium in het lichaam wordt opgeslagen in de botten, samen met calcium en fosfaat.

Een tekort aan magnesium kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, waaronder spierzwakte en krampen, vermoeidheid, hoofdpijn en een verhoogd risico op osteoporose.

Deze gepatenteerde technologie zorgt voor een optimale opname in het maag-darmkanaal. Hierdoor kan de magnesium ongestoord door het spijsverteringskanaal passeren en rechtstreeks via de dunne darmwand in de bloedbaan terechtkomen. Dit resulteert in een bewezen 20% hogere opname in vergelijking met Magnesiumcitraat. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Sucrosomale Magnesium meer elementair magnesium bevat dan magnesiumbisglycinaat.

Magnesium Sucrosomial heeft een 20% hogere opname dan Magnesium Citraat. Het levert meer dan 32% Mg aan elementair magnesium! Het is beter verdraagbaar dan andere soorten, het is op ieder moment van de dag in te nemen en het heeft geen interactie met andere voedingsstoffen.