Face Serum

(2 klantbeoordelingen)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Ons geconcentreerde serum is samengesteld uit zuiver Slakkenslijm, wat plantaardig Hyaluronzuur bevat. Door de unieke samenstelling, hydrateert het intens en wordt het direct in je huid opgenomen. 

Het regenererende en verzachtende vermogen en de verstevigende eigenschappen, zorgen voor een uitstekende onderhuidse hydratatie. Het wordt direct door de huid opgenomen, zonder vet of plakkerig te worden.

Ons serum is tevens geschikt voor de meest gevoelige zones van je gezicht, zoals rondom je ogen. Voor optimaal herstel en resultaat, raden we aan om onze Face Care gezichtscrème te gebruiken na het aanbrengen van het serum.

Ons Face Serum bestaat uit 100% natuurlijk ingrediënten en is verrijkt met maar liefst 50% Italiaans slakkenslijm extract, wat op unieke wijze wordt verkregen zonder de slak schade toe te brengen. Het is speciaal ontwikkeld om alle huidtypes te herstellen en te voeden.

Op voorraad

x 30 ml

 37.00 of abonneren en opslaan 15%

Ingrediënten

Slakkensecretie filtraat: Dit populaire schoonheidsingrediënt heeft huidvernieuwende eigenschappen en verbetert de textuur van de huid. Het verhoogt de hydratatie en maakt de huid voller, bevordert de collageenproductie en bestrijdt schade door de zon. Het verheldert en verjongt de huid dankzij de exfoliërende eigenschappen.

Sodium Ialuronaat: Dit ingrediënt zorgt voor intense hydratatie en trekt vocht je huid in.

Natuurlijk Hyaluronzuur: Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en sluit het vocht in, waardoor hydratatie en anti-aging worden bevorderd.

Glycoproteïnen: Deze moleculen bestaan uit glucose en eiwitten en hechten zich aan celoppervlakken, waardoor regeneratie van de huid,en de ontwikkeling van collageen gestimuleerd wordt.

50% Slakkensecretiefiltraat (Helix aspersa), Aqua, Sodium Ialuronate, Xanthan gum, Rosa Damascus extract, Caprylyl glycol, Phenethyl alcohol.

Aanvullende info

Intense hydratatie

Begin jouw skincare routine met het Golden Glow serum. Dankzij het zuivere slakkenslijmextract en het plantaardige hyaluronzuur geef je jouw huid ontspanning, hydratatie en de boost die het nodig heeft!

Moeiteloze absorptie 

Dankzij de met zorg samengestelde formule op oliebasis worden serums gemakkelijk geabsorbeerd en dringen ze diep in de huid door. Op die manier worden de ingrediënten sneller opgenomen en komen ze precies daar terecht waar ze nodig zijn om uw huid optimaal te verzorgen.

Collageen boost 

Ons serum geeft het collageen in je huid een vitale boost, helpt fijne lijntjes en rimpels glad te strijken en dofheid en droogte in je teint te herstellen.

Oma's tips

Stap 1: Start met het wassen van je gezicht met schoon water

Stap 2: Doe serum op je vingertoppen en breng aan op je huid.

Stap 3: Wanneer het serum is ingetrokken, breng dan crème aan op de huid van je gezicht en hals

Stap 4: Masseer zachtjes zodat het goed door kan dringen in je huid.

Je kunt je serum ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken.

2 beoordelingen voor Face Serum

  1. D. Valk

    De face serum is ontzettend fijn! Ik gebruik het nu 3 weken. Het trekt helemaal in en van andere middeltjes kreeg ik rode vlekken, maar dit geeft geen rode vlekken! mevr. D. Valk

  2. atvwingerden

    Face Serum gecombineerd met de face care is een goed product! Het geeft een goede doorbloeding, vooral bij een gevoelige huid.

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Om bij Pure Life te bestellen heb je geen account nodig. Je kunt ook als gast afrekenen. Het is natuurlijk wel erg makkelijk als je jouw bestelling nog even wilt bekijken. Of om een volgende bestelling makkelijker af te ronden.

Wat zit er in de producten van Pure Life?

Alle voedingssupplementen en verzorgingsproducten zijn met grote zorg samengesteld. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Allemaal voor jouw gezondheid. Natuurlijk gezond!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen boven de €25,00 rekenen wij geen verzendkosten. Om te stimuleren u bestellingen zoveel mogelijk gelijktijdig te doen brengen wij €4,95 in rekening bij bestellingen onder de €25,00.

Hoe werkt Pure Life Herhaal

Wij maken jou het leven graag makkelijker. Daarom kan je bij Pure Life je bestelling automatisch herhalen. Zo zorgen wij dat jij nooit zonder je supplementen zit. En weet je wat het voordeel is? Je ontvangt ook nog eens 15% korting op je producten!

Kan ik Pure Life Herhaal pauzeren?

Ja natuurlijk! Heb je een flinke voorraad of gebruik je een supplement een aantal maanden niet? Geen probleem. Je kunt Pure Life Herhaal per product activeren, pauzeren en annuleren.

Ik krijg geen mail nadat ik op 'wachtwoord vergeten' heb geklikt.

Het zou kunnen dat er een onjuist e-mailadres was ingevuld bij gebruikersnaam. Het kan ook zijn dat de mail van Pure Life misschien in één van de ongewenste mailboxen terecht is gekomen. Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd even contact opnemen met een medewerker van Pure Life!

Ik kan bepaalde producten niet terugvinden op de website.

Bij 'snelle order' kunt u alle producten onder elkaar zien! Dat geeft een goed overzicht en is heel makkelijk met bestellen! Mocht u uw gewenste product niet kunnen vinden, kunt u contact opnemen met een medewerker van Pure Life. Wij helpen u graag verder.

Is mijn klantkorting gewijzigd?

Als u al lange tijd klant bent van Pure Life en heel regelmatig bij ons bestelt, kan het zijn dat u een bepaalde korting heeft. Dit is sinds de overname niet gewijzigd. Mocht daarin iets worden gewijzigd, zullen we dit kenbaar maken.