Neusspray Bonusan

(1 klantbeoordeling)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Neusspray Bonusan: Natuurlijke verlichting, duurzaamheid gegarandeerd!

Adem vrij met Neusspray-Bonusan. Verlicht verstoppingen op een natuurlijke manier met zorgvuldig geselecteerde, duurzame ingrediënten. Voel de kwaliteit en verantwoordelijkheid.

  • Duurzame verlichting
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Hoge kwaliteit dankzij natuurlijke kruidenextracten
  • Draagt bij aan een onmiddellijke en langdurige verlichting bij een verstopte neus
x 20 ml

 9.94

Veilig voor vegetariërs

Glutenvrij

Veilig in gebruik

Productomschrijving

Neusspray Bonusan- Pure life

Waar kan ik de neusspray voor gebruiken?

Neusspray – Bonusan bevat enkele van de beste kruiden om vrijer te ademen door de neus en ondersteunt als pollen in de lucht zijn.
Het is te gebruiken voor de Keel en Luchtwegen; valkruid (arnica montana) heeft een verzachtende invloed op de keel. Ook te gebruiken voor de weerstand; Hydrastis canadensis en valkruid (arnica montana) dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Wat bevat deze neusspray, en wat doet het?

Eucalyptus globulus (eucalyptus) heeft een gunstig effect op de ademhaling.
Myroxylon pereira (perubalsem) is een plant met een hoog gehalte aan effectieve etherische oliën.
Camphora (kamfer)en Mentholum (menthol) sluiten binnen dit complex qua werking nauw aan bij Eucalyptus.
Arnica montana (valkruid) bevat als belangrijkste inhoudsstoffen etherische oliën (onder andere thymol), flavonoïden, coumarinederivaten en sesquiterpenen. Het ondersteunt deze samenstelling met zijn gunstige invloed op de bloedsomloop.
Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) stimuleert het immuunsysteem. Het bevat onder andere de alkaloïden berberine, hydrastine en canadine. Daarnaast bevat het ook mineralen, zoals selenium, silicium, zink en vitamine A, B, C en E.Samenstelling

Het bevat een hoog geconcentreerd extract op basis van 12% actieve polyfenolen als galangine (een volgens gepatenteerde methode geëxtraheerd propolisconcentraat).

De aanwezige Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand, het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en het ondersteunt de afweer van het lichaam.
Tevens bevat ze als vulstoffen een natuurlijk gestandaardiseerd rijstconcentraat (broken rice flower) en een natuurlijk gestandaardiseerd rijstzetmeel.

 

Indien u dit wenst, kunt u voor extra informatie over dit product tijdens onze openingstijden ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)85 080 5619 

Ingrediënten

Samenstelling per 20 ml: arnica montana 2,83 ml, eucalyptus globulus 2,83 ml, mentholum 2,83 ml, camphora officinalis 2,83 ml, luffa operculata 2,83 ml, hydrastis canadensis 2,83 ml en Balsamum peruvianum 2,83 ml.

Ingredienten: kamfer (camphora officinalis), menthol (mentholum), blauwe gomboom (eucalyptus globulus), perubalsem (balsamum peruvianum),  valkruid (arnica montana), geelwortel (hydrastis canadensis), sponskomkommer (luffa operculata), fysiologische zoutoplossing, benzalkoniumchloride.

Chargenummer:0360 3132M02.

Aanvullende info

Verpakking

Glazen flesje met verzegelde draaidop en verstuiver.

Gebruik en bewaaradvies

Maximaal 8 keer per dag in elk neusgat verstuiven.
Droog en koel bewaren, echter niet in koelkast.

Neusspray – Bonusan kan zonder problemen langdurig gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product kan niet als substituut  voor gevarieerde voeding worden gebruikt.

Bijzonderheden

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding of bij een bestaande overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. 
Interacties met reguliere of natuurgeneesmiddelen zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige

Allergenen

Dit product is allergeenvrij

1 beoordeling voor Neusspray Bonusan

  1. Geertrude

    Top! Heel fijn product, ook makkelijk in gebruik.

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Om bij Pure Life te bestellen heb je geen account nodig. Je kunt ook als gast afrekenen. Het is natuurlijk wel erg makkelijk als je jouw bestelling nog even wilt bekijken. Of om een volgende bestelling makkelijker af te ronden.

Wat zit er in de producten van Pure Life?

Alle voedingssupplementen en verzorgingsproducten zijn met grote zorg samengesteld. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Allemaal voor jouw gezondheid. Natuurlijk gezond!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen boven de €25,00 rekenen wij geen verzendkosten. Om te stimuleren u bestellingen zoveel mogelijk gelijktijdig te doen brengen wij €4,95 in rekening bij bestellingen onder de €25,00.

Hoe werkt Pure Life Herhaal

Wij maken jou het leven graag makkelijker. Daarom kan je bij Pure Life je bestelling automatisch herhalen. Zo zorgen wij dat jij nooit zonder je supplementen zit. En weet je wat het voordeel is? Je ontvangt ook nog eens 15% korting op je producten!

Kan ik Pure Life Herhaal pauzeren?

Ja natuurlijk! Heb je een flinke voorraad of gebruik je een supplement een aantal maanden niet? Geen probleem. Je kunt Pure Life Herhaal per product activeren, pauzeren en annuleren.

Ik krijg geen mail nadat ik op 'wachtwoord vergeten' heb geklikt.

Het zou kunnen dat er een onjuist e-mailadres was ingevuld bij gebruikersnaam. Het kan ook zijn dat de mail van Pure Life misschien in één van de ongewenste mailboxen terecht is gekomen. Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd even contact opnemen met een medewerker van Pure Life!

Ik kan bepaalde producten niet terugvinden op de website.

Bij 'snelle order' kunt u alle producten onder elkaar zien! Dat geeft een goed overzicht en is heel makkelijk met bestellen! Mocht u uw gewenste product niet kunnen vinden, kunt u contact opnemen met een medewerker van Pure Life. Wij helpen u graag verder.

Is mijn klantkorting gewijzigd?

Als u al lange tijd klant bent van Pure Life en heel regelmatig bij ons bestelt, kan het zijn dat u een bepaalde korting heeft. Dit is sinds de overname niet gewijzigd. Mocht daarin iets worden gewijzigd, zullen we dit kenbaar maken.