Prostaat Totaal

(1 klantbeoordeling)

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Prostaat Totaal

Op basis van ayurvedische kruiden.

60 tabletten

Telefonisch te bestellen.

Op voorraad

x 60 tabletten

 19.94 of abonneren en opslaan 15%

Productomschrijving

De prostaat maakt deel uit van het voortplantingsapparaat van de man. De prostaat heeft de eigenaardige eigenschap dat hij vanaf de puberteit gaat groeien. Dit gebeurt onder invloed van hormonen. Bij 30% van de mannen leidt dit tot een dusdanige, goedaardige vergroting dat ze er last van krijgen. Meestal gebeurt dit vanaf het 50e levensjaar. Het urineren wordt moeilijker en doet pijn. Sommigen kunnen helemaal niet urineren of hebben moeite om te beginnen met urineren. Andere vervelende klachten kunnen zijn dat er pijn of stijfheid optreedt aan de onderzijde van de rug, de heupen en de bovenzijde van de dijen.

Deze ayurvedische kruidencombinatie is een natuurlijke hulp voor het behoud van een normale prostaat. Bepaalde kruiden hebben namelijk urine afdrijvende eigenschappen (te weinig afdrijving zou het probleem bij een vergrote prostaat alleen maar verergeren) en de andere kruiden helpen om de prostaat te doen slinken.

 

Ingrediënten

Hygrophila spinosa, Mucuna pruriens, Withania somnifera, Terminalia chebula, Crateva religiosa, Cinnamomum tamala, Vetiveria zizanioides. (totaal 314 mg).

Natuurlijke hulpstoffen:
Microkristallijne cellulose (plantaardig), rijstvlies extract, rijstconcentraat.

Aanvullende info

GEBRUIK

3 keer per dag 1 tablet voor, tijdens of na de maaltijd met water innemen. Uitsluitend voor volwassenen. Aanbevolen dosis niet overschrijden.

Laat altijd 30 min. verschil indien u medicijnen/geneesmiddelen gebruikt.

Indicaties
Vergrote prostaat, prostatitis, mictiestoornissen, dysurie, infecties van de urinewegen.

Contra-indicaties
Niet bekend.

Werking
Adaptogeen, alteratief, anti-inflammatoir, antimitoticum, aphrodisiacum, anticongestivum, diureticum, refrigerans, roborans, tonicum.

 

 

1 beoordeling voor Prostaat Totaal

  1. Henk

    Gebruik het nu al een langere tijd, altijd een snelle levering.

Een beoordeling toevoegen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elk kruid in dit supplement heeft eigenschappen ter ondersteuning van een goede werking van de prostaat: Hygrophila spinosa is een diureticum, wat urineren bevordert en geschikt is voor urinewegproblemen zoals pijn of moeite bij het plassen. De wortels van Mucuna pruriens (fluweelboon) hebben een vochtafdrijvende werking en versterken de zenuwen. Bovendien is Mucuna een algemeen afrodisiacum voor het voortplantingssysteem, inclusief de prostaat. Terminalia chebula is een uitstekend middel tegen alle urogenitale aandoeningen. Crateva religiosa heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt goed bij irritaties van de urinewegen. Withania somnifera (winterkers) werkt op het voortplantingssysteem en is effectief bij seksuele zwakte en gezwollen klieren, waaronder de prostaat.

Het ingrediënt Vetiveria zizanioides heeft een bloedzuiverende werking en alle andere ingrediënten die in Prostaat Totaal zijn verwerkt hebben bloeddrukverlagende eigenschappen.