Propolis Neusspray

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Krachtige natuurlijke propolis neusspray, samengesteld met 100% natuurlijke plantenextracten zoals echinacea en eucalyptus. Deze unieke formule helpt bij het openen van de luchtwegen, bestrijdt ontstekingen en ondersteunt uw immuunsysteem, zonder verslavende stoffen. Of het nu gaat om verkoudheid, allergieën of verstopte sinussen, deze spray biedt snelle verlichting terwijl uw neus gezond blijft. Verfrissend, krachtig én niet verslavend – voor een vrije ademhaling, elke dag opnieuw!

  • Zonder schadelijke stoffen
  • Echinacea en Propolis
  • Natuurlijke krachtige extracten
  • Verfrissende kruidige tijmgeur

 

Op voorraad

x 20 ml

 9.44

Productomschrijving

Heeft u last van een verstopte neus en zoekt u een natuurlijke oplossing? Onze neusspray met propolis biedt effectieve verlichting zonder chemische toevoegingen. Propolis, een krachtig natuurlijk ingrediënt dat door bijen wordt geproduceerd, staat al eeuwenlang bekend om zijn genezende eigenschappen. Het werkt ontstekingsremmend, antibacterieel en beschermt de neusholtes tegen infecties. Propolis Neusspray, perfect voor dagelijks gebruik, zonder risico op gewenning of bijwerkingen.

Voordelen van onze Propolis Neusspray:

  • Verlicht een verstopte neus: Vermindert zwelling van het neusslijmvlies en opent de luchtwegen.
  • Zachte reiniging: Verwijdert overtollig slijm, bacteriën en allergenen.
  • Hydrateert en verzacht: Houdt de neusholtes vochtig en vermindert irritatie.
  • Beschermt tegen infecties: Voorkomt bacteriële en virale indringers, dankzij de antiseptische werking van propolis.

Wat zit er nog meer in deze krachtige propolis neusspray? Het is een mix van propolis-extract en natuurlijke planten extracten. Wij leggen u uit welke producten we toegevoegd hebben en waar deze producten om bekend staan.

Calendula Officinalis Extract (5%): Goudsbloemextract, bekend om zijn kalmerende en genezende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om de huid te verzachten, ontstekingen te verminderen en de genezing van wonden of huidirritaties te bevorderen.

Echinacea Angustifolia Extract (5%): Extract van smalle zonnehoed, een plant die traditioneel wordt gebruikt vanwege zijn immuunversterkende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen bij de bestrijding van infecties en het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam.

Ribes Nigrum Extract (5%): Zwartebessextract, rijk aan antioxidanten en vitamine C. Het wordt gebruikt om de huid te beschermen tegen oxidatieve schade en ontstekingen te verminderen.

Eucalyptus Globulus Extract (2%): Eucalyptus-extract, bekend om zijn verfrissende, antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om luchtwegenproblemen te verlichten en de huid te zuiveren.

Propolis Extract (2%): Een harsachtig materiaal dat door bijen wordt geproduceerd. Propolis heeft antimicrobiële, antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij wondgenezing en het versterken van de immuniteit.

Thymus Vulgaris Extract (2%): Tijmextract, dat antiseptische en antibacteriële eigenschappen heeft. Het kan helpen bij het bestrijden van infecties en het zuiveren van de huid.

Cupressus Sempervirens Extract (1%): Cipresextract, bekend om zijn samentrekkende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om de huid te verstevigen en irritaties te kalmeren.

Liever propolis in capsules? Probeer onze Propolis Forte.

Ingrediënten

Echinacea angustifolia extract (5%), Goudsbloemextract (5%), Zwartebessextract (5%), Eucalyptus-extract (2%), Propolisextract (2%), Tijmextract (2%), Cipresextract (1%).

Aanvullende info

Doseringsadvies

Naar behoefte. Schudden voor gebruik. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Bewaaradvies

Op kamertemperatuur droog en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Bijzonderheden

Dit product is geen medicijn. Bij twijfel en serieuze gezondheidsklachten adviseren we altijd de huisarts te raadplegen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.  Vermijd dit product indien u allergisch bent voor bijen en/of bijenproducten.

Allergenen

Allergeenvrij

Oma's tips

Huisman, 63
Kootwijkerbroek

Wat een verademing, een neusspray zonder Xylometazoline en syntetisshe stoffen. Ik gebruik het naar volle tevredenheid, maar beperk het wel tot 5 keer per dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propolis Neusspray” te beoordelen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Wees de eerste om “Propolis Neusspray” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Om bij Pure Life te bestellen heb je geen account nodig. Je kunt ook als gast afrekenen. Het is natuurlijk wel erg makkelijk als je jouw bestelling nog even wilt bekijken. Of om een volgende bestelling makkelijker af te ronden.

Wat zit er in de producten van Pure Life?

Alle voedingssupplementen en verzorgingsproducten zijn met grote zorg samengesteld. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Allemaal voor jouw gezondheid. Natuurlijk gezond!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen boven de €25,00 rekenen wij geen verzendkosten. Om te stimuleren u bestellingen zoveel mogelijk gelijktijdig te doen brengen wij €4,95 in rekening bij bestellingen onder de €25,00.

Hoe werkt Pure Life Herhaal

Wij maken jou het leven graag makkelijker. Daarom kan je bij Pure Life je bestelling automatisch herhalen. Zo zorgen wij dat jij nooit zonder je supplementen zit. En weet je wat het voordeel is? Je ontvangt ook nog eens 15% korting op je producten!

Kan ik Pure Life Herhaal pauzeren?

Ja natuurlijk! Heb je een flinke voorraad of gebruik je een supplement een aantal maanden niet? Geen probleem. Je kunt Pure Life Herhaal per product activeren, pauzeren en annuleren.

Ik krijg geen mail nadat ik op 'wachtwoord vergeten' heb geklikt.

Het zou kunnen dat er een onjuist e-mailadres was ingevuld bij gebruikersnaam. Het kan ook zijn dat de mail van Pure Life misschien in één van de ongewenste mailboxen terecht is gekomen. Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd even contact opnemen met een medewerker van Pure Life!

Ik kan bepaalde producten niet terugvinden op de website.

Bij 'snelle order' kunt u alle producten onder elkaar zien! Dat geeft een goed overzicht en is heel makkelijk met bestellen! Mocht u uw gewenste product niet kunnen vinden, kunt u contact opnemen met een medewerker van Pure Life. Wij helpen u graag verder.

Is mijn klantkorting gewijzigd?

Als u al lange tijd klant bent van Pure Life en heel regelmatig bij ons bestelt, kan het zijn dat u een bepaalde korting heeft. Dit is sinds de overname niet gewijzigd. Mocht daarin iets worden gewijzigd, zullen we dit kenbaar maken.