Propolis Tinctuur 30%

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

Onze krachtige Propolis Tinctuur 30% biedt natuurlijke ondersteuning voor uw immuunsysteem en helpt ontstekingen effectief te bestrijden. Deze tinctuur werkt als een natuurlijk antibioticum, gericht op schadelijke bacteriën, schimmels en virussen, zonder de goede bacteriën in de darmflora aan te tasten. Geschikt voor dagelijks gebruik. Voor wie de kracht van propolis op zijn puurste manier wil ervaren: zuiver, effectief en natuurlijk. Pure Life!

  • Krachtige propolis tinctuur 30%
  • Gezuiverde propolis extract
  • Helpt ontstekingen remmen

Op voorraad

x 20 ml

 19.94 of abonneren en opslaan 15%

Productomschrijving

Heeft u behoefte aan een natuurlijke boost voor uw immuunsysteem of zoekt u een krachtig middel tegen ontstekingen? Onze Propolis Tinctuur 30% biedt een effectieve oplossing zonder chemische toevoegingen. Propolis is een krachtig natuurlijk ingrediënt dat door bijen wordt geproduceerd, staat al eeuwenlang bekend om zijn genezende eigenschappen. Deze propolis tinctuur werkt als een natuurlijk antibioticum, bestrijdt selectief bacteriën, schimmels en virussen, en ondersteunt het immuunsysteem. Propolis Tinctuur is ideaal voor dagelijks gebruik, zonder schadelijke bijwerkingen of verstoring van de darmflora.

Voordelen van onze Propolis Tinctuur 30%:

  • Versterkt het immuunsysteem: Ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam.
  • Natuurlijke ontstekingsremmer: Helpt effectief bij het verminderen van ontstekingen.
  • Bestrijdt schadelijke micro-organismen: Propolis werkt antibacterieel, antiviraal en antischimmel.
  • Dagelijks gebruik: Veilige en krachtige bescherming zonder negatieve invloed op goede bacteriën.

De propolis tinctuur 30% wordt geleverd in een handige druppelteller voor gemakkelijke dosering en maximale effectiviteit. De combinatie van propolis en alcohol zorgt voor een krachtige oplossing die u dagelijks kunt gebruiken voor optimale ondersteuning.

Liever propolis in capsules? Probeer onze Propolis Forte. Het vlaggenschip van Pure Life.

Ingrediënten

Propolis 30%, Alcohol (zuiver 98%), Water

Aanvullende info

Doseringsadvies

3 à 4 x 15 druppels per dag voor de maaltijd met weinig water, door de pap of op een korstje brood.  Schudden voor gebruik. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Propolis kan langdurig ingenomen worden zonder schadelijke gevolgen. Gebruik als acute ontstekingsremmer tot 3 à 4 keer 30 druppels per dag. Laatste dosering voor het slapen. Dosering hoog starten en afbouwen. Kinderen onder de 12 doseringsadvies halveren.

Bewaaradvies

Op kamertemperatuur droog en donker bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Bijzonderheden

Dit product is geen medicijn. Bij twijfel en serieuze gezondheidsklachten adviseren we altijd de huisarts te raadplegen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.  Vermijd dit product indien u allergisch bent voor bijen en/of bijenproducten.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, net zoals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Allergenen

Allergeenvrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propolis Tinctuur 30%” te beoordelen

Disclaimer; Let op: Geen ziektes of klachten in beoordeling zetten. Bij Pure Life houden we ons aan de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. Wilt u de beoordeling daarom formuleren op basis van algemene werking en tevredenheid?
Wees de eerste om “Propolis Tinctuur 30%” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Om bij Pure Life te bestellen heb je geen account nodig. Je kunt ook als gast afrekenen. Het is natuurlijk wel erg makkelijk als je jouw bestelling nog even wilt bekijken. Of om een volgende bestelling makkelijker af te ronden.

Wat zit er in de producten van Pure Life?

Alle voedingssupplementen en verzorgingsproducten zijn met grote zorg samengesteld. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Allemaal voor jouw gezondheid. Natuurlijk gezond!

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen boven de €25,00 rekenen wij geen verzendkosten. Om te stimuleren u bestellingen zoveel mogelijk gelijktijdig te doen brengen wij €4,95 in rekening bij bestellingen onder de €25,00.

Hoe werkt Pure Life Herhaal

Wij maken jou het leven graag makkelijker. Daarom kan je bij Pure Life je bestelling automatisch herhalen. Zo zorgen wij dat jij nooit zonder je supplementen zit. En weet je wat het voordeel is? Je ontvangt ook nog eens 15% korting op je producten!

Kan ik Pure Life Herhaal pauzeren?

Ja natuurlijk! Heb je een flinke voorraad of gebruik je een supplement een aantal maanden niet? Geen probleem. Je kunt Pure Life Herhaal per product activeren, pauzeren en annuleren.

Ik krijg geen mail nadat ik op 'wachtwoord vergeten' heb geklikt.

Het zou kunnen dat er een onjuist e-mailadres was ingevuld bij gebruikersnaam. Het kan ook zijn dat de mail van Pure Life misschien in één van de ongewenste mailboxen terecht is gekomen. Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd even contact opnemen met een medewerker van Pure Life!

Ik kan bepaalde producten niet terugvinden op de website.

Bij 'snelle order' kunt u alle producten onder elkaar zien! Dat geeft een goed overzicht en is heel makkelijk met bestellen! Mocht u uw gewenste product niet kunnen vinden, kunt u contact opnemen met een medewerker van Pure Life. Wij helpen u graag verder.

Is mijn klantkorting gewijzigd?

Als u al lange tijd klant bent van Pure Life en heel regelmatig bij ons bestelt, kan het zijn dat u een bepaalde korting heeft. Dit is sinds de overname niet gewijzigd. Mocht daarin iets worden gewijzigd, zullen we dit kenbaar maken.