Ontspanning is weer op voorraad!

Pure Life Herhaal

Niets vervelender als misgrijpen. Daarom introduceert Pure Life een nieuwe mogelijkheid. Met Pure Life Herhaal maken we het gemakkelijker dan ooit om je favoriete producten regelmatig te ontvangen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het steeds opnieuw bestellen ervan.

Bekijk onze producten

Hoe werkt Pure Life Herhaal?

Het is simpel! Kies gewoon de producten die je graag wilt ontvangen, bepaal de gewenste leveringsfrequentie en laat de rest aan ons over. Je ontvangt je favoriete producten automatisch op het door jou gekozen tijdstip, zonder dat je er nog aan hoeft te denken. Het is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je nooit zonder jouw favoriete gezondheidsproducten komt te zitten.

Pak 15% korting

Neem je Pure Life Herhaal dan profiteer je van standaard van maar liefst 15% korting op al je herhaalbestellingen. Dat betekent niet alleen gemak, maar je bespaart ook op je favoriete supplementen. Met Pure Life Herhaal is een gezonde levensstijl niet alleen haalbaar, maar ook betaalbaar.

makkelijk bestellen pure life

Voordelen

Als lid van Pure Life Herhaal geniet je van een aantal exclusieve voordelen. Je ontvangt bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting op al je herhaalbestellingen. Bovendien bieden we abonnees regelmatig speciale promoties en verrassingsgeschenken aan, zodat je altijd iets extra’s hebt om naar uit te kijken.

Hoe werkt
Pure Life Herhaal?

Simpel en flexibel. Dat doen we om jou te helpen gezond te leven.

Stap 1

Kies je favoriete producten Blader door ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige, natuurlijke producten en selecteer de items die je graag regelmatig wilt ontvangen.

Stap 2

Bepaal hoe vaak je jouw producten wilt ontvangen. Of het nu wekelijks, maandelijks of op een andere tijdsinterval is, jij hebt de controle. Pas de leveringsfrequentie aan op basis van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Stap 3

Leun achterover en ontspan! Zodra je je abonnement hebt ingesteld, zorgen wij ervoor dat je jouw favoriete producten automatisch ontvangt op het door jou gekozen tijdstip.

Vragen over Pure Life Herhaal?

Mag ik Herhaal verlengen?

Ja natuurlijk, maar opzeggen kan ook iedere dag. Wij houden het graag simpel.

Hoe kan ik Pure Life Herhaal wijzigen?

Je kunt op elk moment jouw abonnement wijzigen in je account. Doe dat wel op een moment dat het voor ons allebei handig is. Als we je producten al verzonden hebben gaat de wijziging vanaf de eerst volgende keer in.

Kan ik Pure Life Herhaal pauzeren

Ja ook dat is mogelijk. In je account kan je zelf aangeven wat je wilt. Ben je de supplementen een aantal keer vergeten en wil je deze keer niet ontvangen? Regelen wij voor je.

Hoe betaal ik mijn bestellingen?

Ook dat maken we graag makkelijk voor je. Pure Life Herhaal werkt op basis van automatisch incasso. Zo zorgen we dat je echt niets hoeft te doen. Handig toch?